Даяна Ханджиева изуми с признания за отношенията си с починалата Лорина Камбурова СНИМКИ

Даяна Ханджиева изуми с признания за отношенията си с починалата Лорина Камбурова СНИМКИ

Актрисата Даяна Ханджиева не издържа и призна в какви отношения са били с покойната й колежка Лорина Камбурова, която си отиде от този свят след усложнения от коронавирус през май в Москва.

Както е известно двете актриси си партнираха в сериала "Скъпи наследници", който пожъна небивал интерес в зрителите. А това, което сега споделя Ханджиева, изуми всички.

Деси Цонева изригна гневно след смъртта на Лорина 

Тя не скри, че между нея и Лорина е имало напрежение и дори известно съревнование от страна на самата Ханджиева. Оказва се, че Даяна завиждала на таланта и харизмата на Лорина и я усещала като конкуренция.

"По някакъв начин винаги съм се опитвала да я догоня. Тя не е изпитвала такива конкурентни чувства към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и дори успяха за малко", спомня си участничката във "Фермата".

Рая Пеева взриви ефира с истории за починалата Лорина

Въпросните интриги, които създали напрежение помежду двете, били подклаждани, но за радост актрисите осъзнали фалша. "Реално не сме таили лоши чувства една към друга", казва Даяна в интервю за столичен таблоид. И добавя, че не би нарекла Камбурова "приятелка" в най-истинския смисъл на думата, тъй като не са се чували всеки ден.

Годеникът на Лорина се срина! Ето какво написа след тежкия край

"Обаждах й се да я поздравявам за успехите и новите върхове, които покоряваше, да се интересувам за нея. Имах нужда от време на време да я чувам, да знам как е. Не ми се е случвало с друг човек, за самата мен беше необяснимо защо се случи точно към Лорина", разказва Даяна.

Относно заболяването на колежката си Даяна Ханджиева не е наясно, знаела е единствено, че Лорина много често правела пневмонии, но и редовно спортувала, хранела се здравословно./show.blitz.bg

Коментирай