Дарин Ангелов разплака всички в "Капките" като Димо от P.I.F. ВИДЕО

Дарин Ангелов разплака всички в "Капките" като Димо от P.I.F. ВИДЕО

Дарин Ангелов буквално остави безмълвни и публиката, и зрителите пред малките екрани с прочувственото си изпълнение на "Приказка" на Димо от P.I.F., който си отиде без време от коронавирус през декември 2020 г.

Актьорът така се сля с образа на Димо, че разтърси дори съпругата му Люба, която едва сдържаше сълзите си в публиката. След изпълнението си Дарин на няколко пъти си пое дълбоко въздух и в първите минути не можеше да говори от вълнение, докато всички в залата го аплодираха на крака, включително и журито. Емоционалното представяне на актьора му донесе и втора победа в "Капките".

Дарин Ангелов пред БЛИЦ: "Капките" са велико шоу, а за "Лъжите в нас" си дадох най-милото! СНИМКИ

"Това е страхотен момент. Благодаря ви!", сподели през сълзи съпругата на Димо - Люба, около която в публиката седяха и останалите членове на група P.I.F. Тяхното място на сцената до Дарин пък заеха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев-Геро.

Дарин Ангелов скочи в скута на Вергов, а целувката им... ВИДЕО

"Той написа първата ми песен! Обичам го!", призна с тъга и Мариана Попова, която този път влезе в образа на Наско от БТР, който пък беше гост жури този път./show.blitz.bg

Коментирай

Стоян

Стоян 29.03.2022 17:04

НЕ ХАРЕСВАХ ДАРИН,НО ТУК ПОКАЗА,ЧЕ Е ГОЛЯМ!

Снежана Георгиева

Снежана Георгиева 29.03.2022 18:59

Плаках през цялото време. Неочаквано, но изпълнението на Дарин ме разтърси и извади от мен толкова силни и дълбоки емоции. Браво момче!!!

Татяна

Татяна 29.03.2022 22:45

Там не беше Дарко. Беше Димо. Надявам се, че вече повече хора оцениха и двамата.