Дарин Ангелов скочи в скута на Вергов, а целувката им... ВИДЕО

Дарин Ангелов скочи в скута на Вергов, а целувката им... ВИДЕО

Снощният лайф на "Като две капки вода" отново предизвика бурни реакции сред публиката и в залата, и пред малките екрани. Този път всички станаха свидетели на нещо, което със сигурност ще се коментира още дълго - страстната целувка между Дарин Ангелов и Юлиан Вергов.

Дарин, който успешно се превъплъти в образа на изкусителната поп фолк звезда Камелия, така се увлече в изпълнението на емблематичната й песен от близкото минало "Луда по тебе", че скочи в скута на Юлиан Вергов и го... целуна в устата.

Дарин Ангелов разбуни страстите, успя да раздели на два лагера... ВИДЕО

Вергов остана като стъписан до края на изпълнението, а след него известно време имаше червило по устата. В крайна сметка, въпреки останалите любопитни изпълнения, Дарин Ангелов стана победител на вечерта.

"Това беше брутално. Единственият недостатък беше, че не показа зърно, ма ше му простя", гласеше един от многото коментари в социалните мрежи. А в друг се казва: "Много приятно съм изненадана от Дарин. Мислех, че е голям лигльо и няма да подходи сериозно в този формат. Той хваща всеки образ здраво и се старае. Браво!"/show.blitz.bg

Коментирай

НЯКОЙ

НЯКОЙ 22.03.2022 13:32

ТОЯ Е МЕКА КИТКА

Zlatena

Zlatena 22.03.2022 13:51

Мъжката българска злоба към уникалния талантлив Дарин Ангелов Дарко нямат край те не могат да му стъпят на малкия му пръст и много ги е яд ще е постигнал много повече от тях. Ако Дарко стигне финала на 10 сезон на капките да избере българска песен .

Пламенчо

Пламенчо 28.03.2022 23:53

Злате, и ти си права. Те двуцевките са много талантливи в изкуството и модата. Само дето това, което за нас е изход за тях е вход.