Андреа от Hell’s Kitchen май няма никакъв срам, отново се пусна по... СНИМКИ 18+

Андреа от Hell’s Kitchen май няма никакъв срам, отново се пусна по... СНИМКИ 18+

Андреа определено е едно от откритията на Hell’s Kitchen в този сезон и ако не с кулинарен майсторлък, то със сигурност тя ще бъде запомнена с многобройните си еротични кадри из мрежата.

Шеф Виктор Ангелов често я скастря в най-известната кухня у нас, но и тя все намира начин да се спаси от изгонване, поне за момента. Дали чака и прелестите й обаче, ще бъдат достатъчно за това, скоро ще стане ясно.

Андреа от Hell's Kitchen лъсна на СНИМКА 18+ без сутиен

Секс в Hell's Kitchen? Чужденката Андреа скочи в леглото на голия Николай СНИМКИ

Едрогърдата кулинарка от Нидерландия е категорична, че обожава страната ни, харесва българите и няма търпение да обиколи най-яките места. Варненци да се готвят това лято, защото фурията смята да посети морската ни столица, която набелязала отдавна. 

От снимките й в социалните мрежи става достатъчно ясно, че тя съвсем не е от срамежливите. Нещо повече - провокативните й пози и откровено еротично поведение пред камера, със сигурност й докарват доста неприлични предложения.

"Не ме е срам, че спя в една стая с мъже. Те са ми като братя", заявява без свян Андреа в Инстаграм и показва поредния си горещ кадър./show.blitz.bg