Секс в Hell’s Kitchen? Чужденката Андреа скочи в леглото на голия Николай СНИМКИ

Секс в Hell’s Kitchen? Чужденката Андреа скочи в леглото на голия Николай СНИМКИ

В кулинарното шоу Hell’s Kitchen мирише не само на вкусна храна, а и на любов. Няколко дни бяха достатъчни, за да прехвърчат искри между двама от участниците от Синия отбор. 

Последният епизод остави зрителите с отворена уста след чутото и видяното в спалнята. Оказа се, че и кулинарното шоу залага на плътски страсти за спечeлване на по-голяма аудитория. 

Ето кой участник изхвърча от Hell’s Kitchen СНИМКА

Чужденката Андреа не крие симпатиите си към Николай, а изглежда и той не е безразличен към блондинката. Тя му направи специален подарък - картина, нарисувана от нея, а след това го попита дали е гол под завивките. Той я привика към себе си и двамата потънаха в сладки раздумки, приковани плът до плът. 

Останалите участници в кулинарното шоу са категорични, че между двамата нещата ще се задълбочат и ще са първите, които ще правят секс пред камерите на Hell’s Kitchen. "И двамата са толкова разкрепостени, че сексът им е в кърма вързан", категорични са и зрителите на формата. 

"Лайното и любовта миришат. А тук определено мирише. Андреа не може да скрие любовните искри. Хайде, аз ще съм кума, а шеф Виктор Ангелов - кум", заяви Виктория, която е също от отбора на влюбените гълъбчета./show.blitz.bg