logo

Алекс Сърчаджиева с гореща новина след финала на "Игри на волята"...

Алекс Сърчаджиева с гореща новина след финала на "Игри на волята"...

Минути след края на оспорвания финал в първото издание на риалити формата "Игри на волята", водещата Алекс Сърчаджиева обяви гореща новина в ефира на Нова телевизия.

Чаровната актриса обяви за отворен кастинга за втория сезон на формата, въпреки упоритите спекулации през последните месеци, че такъв няма да има, защото рейтинга на първия сезон не е от най-високите.

Участници от "Игри на волята" поливат финала в столичен клуб СНИМКИ

При наличие на "Игри на волята" пък, поне засега подновяване на "Биг Брадър" не се очаква, при все, че от в редица публикации се твърдеше обратното.

Елена и Стефания от "Игри на волята": Мислехме, че влизаме в тв предаване, а се озовахме в страната на чудесата

Припомняме, че на големия финал в първото издание на "Игри на волята: България" достигнаха Юлиян, Веселин, Добрин и Ана-Мария. В две полуфинални битки бяха решени и двамата големи финалисти - Юлиян и Добрин.

До самия край останаха и Ана-Мария и Веселин. Изключително малко не достигна на оперната певица да хвърли бомбата още в тази игра и да отстрани фаворита, но в крайна сметка Юлиян се справи и успя да се промъкне до следващата битка.

Световен рекорд в "Игри на волята" смая зрителите! СНИМКИ

"Ако бях загубил от Ана-Мария, щях да направя публично самоубийство", бяха първите думи на Юлиян. За втората битка останаха тримата силни мъже, те трябваше да се справят с уникална битка включваща множество елементи. Добрин, който през цялото време беше последен, успя да завърши първи. След него се класира Юлиян, а Веско така и не успя да стигне до пъзела.

До големия финал достигнаха Добата и Юлиян, а зрителите решиха 200 000 лева да спечели Добрин с 52,9% от гласовете./show.blitz.bg
 

Коментирай