logo

Участници от "Игри на волята" поливат финала в столичен клуб СНИМКИ

Участници от "Игри на волята" поливат финала в столичен клуб СНИМКИ

Първият сезон на "Игри на волята" е вече в историята. Победата на Добрин изненада всички, дори участниците, които през цялото време го подценяваха. Най-шокиран остана Юлиян, който бе сигурен, че именно той ще грабне паричната награда от 200 бона. 

Въпреки интригите и скандалите във формата, някои от участниците успяха да създадат добри приятелства. Като че ли в племето на "Славяните" се оказаха най-честните и добронамерени играчи, които продължават да се виждат и извън формата. 

Елена и Стефания от "Игри на волята": Мислехме, че влизаме в тв предаване, а се озовахме в страната на чудесата

Световен рекорд в "Игри на волята" смая зрителите! СНИМКИ

Част от участниците в хитовото риалити решиха да отпразнуват края му в столичен чалга клуб в Студентски град. Томас, Веселин и Георгиос от племето на "Славяните" и Атанас от "Траките" сформираха една бойна дружина и заедно цяла нощ поливат общото си приключение, в което се пуснаха лятото. Те избраха един от най-оборотните клубове и показаха, че обичат да се забалвяват под звуците на чалга ритмите. 

Веселин бързо събра погледите на всички не само с изваяните си мускули, но и със скандалната риза, която накара оперната певица Ана-Мария да му изглади и откъдето тръгнаха техните проблеми и вечни скандали./show.blitz.bg

Коментирай