Ад и мизерия в "Ергенът": Наливат се с евтин алкохол и ги карат да спят със...

Ад и мизерия в "Ергенът": Наливат се с евтин алкохол и ги карат да спят със...

Новият сезон на "Ергенът" вече е факт, както са факт и плеядата от колоритни реакции в социалните мрежи за това, което се случва в шоуто - поне частта, която е видима за зрителите и се излъчва по телевизионния ефир.

Отвъд нея обаче, картинката явно не изглежда нито примамлива, нито дори се доближава до представите за лукс, комфорт и удобства. Всъщност мераците на момичетата да стигнат до бърза слава и най-вече до сърцето на милионера, минават през доста изпитания, в това число и пълна мизерия.

Една от девойките се спиртоса до припадък още на старта на снимките, а втората "изгонена" – Шермина, всъщност сама избягала от кошмара, пише "Уикенд". Няколкото седмици снимки в Гърция били пълен кошмар за участничките в шоуто, става ясно още от изданието.

Шеф Петров изби рибата с този коментар за "Ергенът" СНИМКА

Мераклийките за сърцето на Алекс Младенов живеели в отвратителни условия и постоянно били подтиквани от продукцията да се наливат с евтин алкохол, поради което и се разиграли някои срамни сцени още на старта на риалити формата. 

"Гаден алкохол, некачествена храна, недоспиване... Как всичко това да не доведе до колапс? Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват само 2-3 часа на денонощие, при това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално", споделя явно добре запознат с условията пред изданието.

По думите му, от телевизията искали шоуто да им излезе възможно най-евтино, затова не инвестирали никакви средства за комфорта на дамите. И в предишните два сезона в Турция положението не било цветущо, но в Гърция ударило дъното.

Скоро след началото на снимките красавицата Анна Метушева решила, че не желае да бъде робиня на продукцията и поискала да напусне. Затова и израсналата в Израел плеймейтка се оказала втората "изгонена". Алекс Младенов я погледнал сърдито и я оставил без роза на вечерната церемония, за да могат зрителите да останат с впечатление, че решението за напускането й е лично негово.

Мариела Нордел разфасова "Ергенът" 3: Сбиротакът в Харема е уникален!

Докато все още била в предаването обаче, хубавицата била принуждавана от режисьори и редактори да играе ролята на меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов – син, както и с покойния Ицо Стоте манекенки, нищо че нямала интимност с тях, а били просто добри познати. 

Голямо разочарование за участничките се оказал и главният герой в риалитито. На кастигна той бил представян пред момичетата като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките се оказало, че е пътешествал само до Анталия, става ясно още от изданието./show.blitz.bg

Коментирай