Шеф Петров изби рибата с този коментар за "Ергенът" СНИМКА

Шеф Петров изби рибата с този коментар за "Ергенът" СНИМКА

"Ергенът" започна, а с него и безумните колажи, подигравки и реакции в социалните мрежи, най-вече заради визията и изказванията на някои от девойките, които са готови на всичко, за да спечелят розите, вниманието и сърцето на милионера.

Шеф Борис Петров пък, даже вече си има и фаворитка, а това, което показа във фейсбук профила си, предизвика нещо страшно за минути сред последователите му.

Ето коя първа е аут от "Ергенът" и какво призна на тръгване... ВИДЕО

"Не знам за вас, аз си имам фаворит", първо признава в типичния си ироничен стил кулинарят. А на колажната снимка, която е качил, е Теа Добрева от София, която се представя с артистичния псевдоним Теа де Анджелис. От визитката й става ясно, че тя е професионален танцьор, модел и DJ и в момента следва "Театър" в НБУ.

А малко след това топ готвачът прави и поредния колоритен коментар:

"Биг Брадър ме научи да си направя една "Стаичка в Мозъка" за простотии, тъпаци и олигофрени, с които да се забавлявам и след това да нямат никакъв достъп до съзнанието ми. Така, че мога да гледам всички простотии на Арменци, Опосуми и леви резачки на Тупарев. Явно те са се объркали, че те са използвали мен :)))".

Междувременно в мрежата бъзиците по адрес на романтичното риалити, валят като из ведро!

"Сега е моментът да си намерите нормална жена! Другите са ги прибрали в едно предаване", гласи една от реакциите на потресените от гледките зрители. В друг коментар пък се казва: "Предаването "Ергенът" е финансирано по Програма за развитие на селските региони".

"Да ви обясня защо не гледам телевизия"./show.blitz.bg

аоаоао

 

 

 

 

Коментирай