logo

Цвети Радойчева пропя на френски език на Парижкия Бал СНИМКИ

Цвети Радойчева пропя на френски език на Парижкия Бал СНИМКИ

Цвети Радойчева шашна всички присъстващи на бляскавия Парижки бал в момента, в който запя на френски език.

Гласовитата красавица бе специален гост на тазгодишния Парижки Бал, който се проведе на 5 октомври в хотел "Маринела". Певицата получи поканата от Ефемия Фард ( хореограф и режисьор на бала), която била впечатлена от нейния талант на друго престижно събитие.

Цвети Радойчева се съблече в Гърция и предизвика... СНИМКИ 18+

Снимка: HiLife

Шестото издание на Парижкия Бал, който е под патронажа на Симеон Втори и съпругата му доня Маргарита, бе организиран по традиция от Юнион клуб и г-н Христо Куртев, чийто рожден ден пък тази година съвпадна със специалното събитие.

Дъщерята на Цвети Радойчева стана на 3 с весело градинско парти! СНИМКИ

Цвети Радойчева изпълни брилянтно две песни на френски език така, сякаш това е родния й език, и успя да впечатли представителите на европейската аристокрация, бизнеса и дипломацията. Именно на нея се падна честта да поздрави и изпее Happy birthday на Христо Куртев.

Снимка: HiLife

Шармантната певица винаги се отличава с безупречен външен вид и артистични тоалети, но този път бе като истинска принцеса от приказките с изящна дизайнерска синя рокля с корсет.

Цвети Радойчева разплака проф. Вучков

Снимка: HiLife

До края на месеца Цвети Радойчева пуска видеото към песента "Изчезни", с която триумфира това лято на фестивала BG Music Festival.

Певицата Цвети Радойчева: Спасих приятелка от насилник!

Сингълът е посветен на жените пострадали от домашно насилие, а реализацията му ще бъде подкрепена от дамски клуб Зонта./show.blitz.bg

Коментирай