logo

Цвети Радойчева показа семейството си СНИМКИ

Цвети Радойчева показа семейството си СНИМКИ

Поп певицата Цвети Радойчева за първи път показва семейството си в пълния му блясък, а повода да го направи се оказа повече от сантиментален.

Именият ден на малката й дъщеричка Ванеса наскоро събудил желание в талантливата певица да покаже на всички кои са най-скъпите до сърцето й хора.

Цвети Радойчева с нестандартен и скъп подарък към дъщеричката си СНИМКИ

Припомняме, че неотдавна гласовитата изпълнителка посвети последната си авторска песен "Изчезни" на проблема с домашното насилие, но в личен план Цвети няма никакви проблеми, поне ако съдим по това, което показват снимките.

Цвети Радойчева пропя на френски на Парижкия бал СНИМКИ

Малката Ванеса е вече на 3 годинки и 4 месеца и блести с очарователна красота. Наследила е харизматичната усмивка, тръпчинки и дори музикалния талант на изявената си майка. Нямало и ден, в който да не пее и танцува, издава популярната й майка.

Ванеса вече прави и своите първи стъпки в свиренето на пианo, освен това обожава да посещава концерти, където често привлича погледите с артистичното си присъствие.

Цвети Радойчева се съблече в Гърция и предизвика... СНИМКИ 18+

Любопитна подробност е, че момиченцето не е кръстено на никой от рода, но пък това било любимото име на майка й Цвети Радойчева, а бъдещият татко нямал нищо против наследничката им да се казва така./show.blitz.bg

 

Коментирай