Цвети Радойчева с нестандартен и скъп подарък към дъщеричката си... СНИМКИ

Цвети Радойчева с нестандартен и скъп подарък към дъщеричката си... СНИМКИ

Поп певицата Цвети Радойчева направи доста нестандартен подарък на малката си дъщеричка, а жеста й предизвика бурни вълнения в социалните мрежи.

Гласовитата брюнетка наскоро бе гост на представянето на книгата "Дневник на моята бременност", която е и единствена по рода си.

Дъщерята на Цвети Радойчева стана на 3 с весело градинско парти! СНИМКИ

Нейни създатели са д-р Зорка Угрина, Елина Терзиева и Ивелина Рускова - астролог и основател на благотворителна асоциация "Мечта за дете", която има за цел да подпомага двойки с репродуктивни проблеми.

Книгата е посветена на емоциите и първите трепети от зачеването на всяка бъдеща майка до появата на бял свят на детето й. А всеки, който я закупи, помага на бъдещи двойки да се радват на възможността да имат свой наследник.

Цвети Радойчева пропя на френски език на Парижкия бал СНИМКИ

Самата Цвети Радойчева, която е майка на 3-годишна прелестна малка дама, останала много впечатлена от прочетеното. Малко след това певицата сподели в социалната мрежа, че с удоволствие ще залепи всички снимки от видеозоните на своята дъщеричка и щом малката Ванеса порастне, ще получи книгата като специален и много емоционален подарък от нея.

Талантливата изпълнителка с удоволствие подкрепя благотворителни събития и неведнъж е споделяла, че един ден иска да основе своя собствена фондация, чрез която да помага на талантливи деца и хора в неравностойно положение./show.blitz.bg

 

Коментирай