Такова чудо не сте виждали! Отрупаха Бони с хилядарки, докато тя... ВИДЕО

Такова чудо не сте виждали! Отрупаха Бони с хилядарки, докато тя... ВИДЕО

В социалните мрежи се появи скандално клипче с участието на певицата Бони, на което ясно се вижда с какви пари я отрупват по време на частно парти. 

Изпълнителката на хита "Обичаш другата" си тръгна с плъста пачка от абитуриентско парти, на което беше поканена да пее. А на гледката не могат да издържат дори по-известните й колежки, които през живота си не са виждали такива пари като бакшиш. 

Певицата е пяла няколко часа на абитурентското парти, където освен солидния хонорар, Бони е прибрала и огромна сума от пари на ръка от бакшиши. От клипчето ясно се вижда, че гостите не спират да й тикат пари в ръката. 

 

Изпълнителката се беше пременила с хубава диадема, която в края на вечерта беше накичена с едри банкноти, които й стояха като корона. 

"Истинско удоволствие беше за мен да бъда част от прекрасното, абитуриентско парти на Яни, Ани, Илия и Соня като специална музикална изненада и подарък от баба Снежа! Бъдете здрави, щастливи цялата фамилия, все така успешни и пълни с любов!", пише Бонка под видеото със стотачките./show.blitz.bg

 

Коментирай

hjudwfhuiae

hjudwfhuiae 09.05.2022 0:40

Mалоумници, това е сватба а не бал!

фдгд

фдгд 09.05.2022 0:40

Бахти балканския вертеп ! хем кенеф и кочина едновременно !

Peych

Peych 10.05.2022 16:44

Не виждам никакви хилядарки а само няколко банкноти може и по 50лв да са .Обичате да засилвате нещата така аудитория не се печели

Александра Станоева

Александра Станоева 11.05.2022 16:18

Може да пее, изкарва си ги. Нейни са си, със здраве да си ги харчи. Не завиждайте