logo

"Ритон" отпразнуваха годишнина от брака си в Барселона СНИМКИ

"Ритон" отпразнуваха годишнина от брака си в Барселона СНИМКИ

Всяка година точно преди Коледа по традиция Катя и Здравко празнуват годишнината от брака си. Затова и в края на миналата година двамата посрещнаха Коледа в Барселона, където си подариха много свежи и стоплящи моменти.

Най-успешният роден дует "Ритон" сподели празниците със своя добър приятел и колега Драго Драганов, с когото често се събират и на родна земя на весели домашни партита.

"Ритон" станаха коледни елфи и предизвикаха фурор в мрежата ВИДЕО

Любопитна подробност е, че през 2018-та Катя и Здравко честваха своята Рубинена сватба - 40 години семеен живот, която първо отпразнуваха от сцената на зала 1 на НДК с грандиозен юбилеен концерт.

Посрещаме Коледа и Нова година с дует "Ритон" СНИМКИ

В Каталунската столица в края на миналата година пък, обичаните от няколко поколения българи изпълнители се потопиха в магията на фламенкото - огнено и грациозно шоу с участието на най-добрите фламенко-танцьори на Испания.

Следващите две вечери "Ритон" посетиха още две от култовите заведения на Барселона. А Бъдни вечер посрещнаха в "Los Caracoles" (в превод "Охлювите", б.а.) - един от най-старите ресторанти в града, любима спирка не само на туристите, но и звезди от всякакъв ранг и калибър от цял свят.

"Ритон" нямат спирка! Издават нов албум!

На Коледа Катя и Здравко спазиха официалния дрескод в "Гетсби", където преди 4 години футболния "Барселона" отпразнува спечелването на 27-ата си купа на Краля на Испания.

И двете заведения са най-посещаваните ресторанти в града, а места няма с месеци напред. Затова "Ритон" и Драго резервираха своите още преди близо половин година.

Ето ги НАЙ-ГОЛЕМИТЕ фенове на "Ритон" в САЩ! СНИМКИ

Освен, че опитаха традиционните за испанската кухня специалитети, Катя и Здравко посетиха и най-известните културни забележителности в Барселона - Саграда Фамилия, готическия квартал и много други.

Хотелът, в който отседнаха пък, им разкри невероятно гледка към украсения празнично площад "Каталуния". "Ритон" останаха приятно изненадани и от факта, че управителката на хотела им се оказа българка - Зорница Атанасова./show.blitz.bg