Наско Колев и Лидия вече не крият, че са гаджета! Ето къде се появиха заедно СНИМКИ

Наско Колев и Лидия вече не крият, че са гаджета! Ето къде се появиха заедно СНИМКИ

Бившият на Мария Илиева - Наско Колев и фолк звездата Лидия вече не крият, че са новата светска двойка. 

Мекоговорящият варненец следва плътно изгората си на нейни участия и следи изкъсо да му я отмъкне някой. Наш репортер го видя на последното й участие в столицата и забеляза, че знае наизуст всичките й песни. 

Наско се беше настанил на едно от ВИП сепаретата на клуба с друга блондинка, която вероятно е приятелка на Лидия. Той танцуваше и пееше по време на участието на любимата си, но не отказваше и снимки с желаещи да се щракнат за спомен с него. 

Лидия и Наско са отскоро гаджета, но любовта им изглежда е доста силна. Техни фенове очакват в най-скоро време да представят дует и защо пък да не тръгнат заедно по участия. 

Почитатели на Лидия пък са категорични, че пред погледа на любимия си тя се раздава повече на сцената и последното й участие е било едно от най-силните. На сцената с нея се качи и колежката й Симона, а двете нажежиха страстите като представиха за първи път скандалния си дует "Навик"./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 09.04.2022 9:07

Фрълай салфеткитееее, оп са, оп са!

Нищо ново

Нищо ново 09.04.2022 10:29

Пак циганска история

Виконта

Виконта 09.04.2022 11:05

Този мекия пикльо е надрусан 24/7.Кака Мара искаше да го направи мъж и му показа някой хватки в живота ама сгреши в преценката.Мъжките хормони липсват.

Зара

Зара 10.04.2022 9:37

Пак почнахте с глупостите...млади хора са..оставете ги да се обичат да се радват на живота...да творят..защо почнахте пак с вашите обиди..Наско е страхотен пич...