"Мис България" празнува пълнолетие в Замъка в Равадиново! СНИМКИ

"Мис България" празнува пълнолетие в Замъка в Равадиново! СНИМКИ

Носителката на титлата „Мис България” Теодора Мудева е решила да отпразнува пълнолетието си по възможно най-нестандартния начин.

За своята 18-та годишнина красавицата подготвя специален танц, който ще представи по време на конкурса „Мис Созопол”.

Бляскавата надпревара ще се проведе на 1 септември от 18:00 часа в туристически обект № 1 на България, собственост на бизнесмена и архитект Георги Тумпалов.

Теодора е шампион по спортни танци и на сцената ще излезе със своя партньор. Освен това тя ще бъде и част от журито на конкурса.

Специален гост на „Мис Созопол”, а също и председател на журито, ще бъде последната носителка на титлата „Мис Китай” Роузи Джу Син, която пристига заради събитието по покана на победителката във „ВИП Брадър” – тв водещата и продуцент Миглена Ангелова.

Миглена Ангелова докара "Мис Китай" у нас! СНИМКИ

Роузи ще дойде в страната ни заедно с Лили Джанг – стилист на конкурса „Мис Китай”, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, с която ще бъдат облечени и участничките в конкурса.

В журито ще влязат още „Мисис България” Станислава Андреева, носителките на титлата „Мисис баба” Дони Чачова и Стефи Стаменова, „Мисис Бургас 2016” Мая Великова, „Кралица на Бургас” Михаела Едрева, както и други популярни лица от родното Черноморие.

В надпреварата за титлата на „Мис Созопол” (част от конкурса „Мис България”) ще се включат 10 момичета на възраст между 16 и 24 години.

Те ще се представят в три тура – с шикозни тоалети и луксозни палта на популярна модна къща, както и с официалните дизайнерски рокли на Стоян Радичев./show.blitz.bg

Коментирай