Миглена Ангелова докара „Мис Китай” у нас! СНИМКИ

Миглена Ангелова докара „Мис Китай” у нас! СНИМКИ

В началото на септември „Мис Китай 2019” – Роузи Джу Син ще посети България по покана на Миглена Ангелова и продудентската й къща „Зенит ТВ продукции”.

Поредната инициатива на тв водещата е като витаминозна инжекция за родния туризъм, за който има още много да се работи.

Китайската красавица ще придружават стилистката на конкурса Лили Джанг, която е и собственик, и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига и адв. Асен Велинов.

Още на 1-ви септември гостите ще посетят Атракционния комплекс "Замъка" в Равадиново, както и подбрани козметични фирми, винарни и исторически обекти с цел популяризация на България като туристическа дестинация.

Благодарение на посещението, някои от обектите ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн долара.

Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма.

Изненадваща е липсата на българското Министерство на туризма в тази безспорно печеливша инициатива.

Актуалната носителка на титлата "Мис Вселена Китай 2018", на която й предстои да представи Китай на световния финал на "Мис Вселена 2019" във Филипините през декември тази година, завършва актьорско майсторство в Central Academy of Drama в Пекин през 2017-та.

Носител е на многобройни титли и специални награди от конкурси за красота в Китай. Освен това има и роли в многобройни китайски телевизионни и кино продукции, както и в международни копродукции.

Лили Джанг, генерален стилист на конкурса "Мис Китай", управител и главен дизайнер на "Mavinia" (наричана китайската по-креативна и мащабна "Victoria’s Secret"), е и член на китайската СПА организация.

Лили е чест коментатор на модата и начина на живот в различни телевизионни програми, онлайн и офлайн публикации в Китай и по света. Изключително разпознаваемо лице в света на модата в Китай.

Ашли Сю Инг е създател и собственик на четири СПА центъра, както и на център за козметични процедури. Веригата й се намира в Шанхай и е позната из цял Китай марка, популярна с фокуса си върху научни методики, качество и индивидуализирани процедури.

Освен центровете, компанията на Сю Инг има и собствени марки естетична и медицинска козметика. Два от СПА центровете са на площ съответно 1900 и 1000 кв.м.

Всичките предлагат пълен набор от услуги и консултации за здравословен живот. Компанията е известна с това, че в добавка на собствените си козметични марки използва водещи световни такива, и е лидер по отношение на въвеждането на иновативни терапии и продукти нови за Китай.

Заедно с красавиците у нас пристига и адв. Асен Велинов, лицензиран в Калифорния, САЩ, адвокат от български произход.

От 15 години той живее в Шанхай. Работи с водеща китайска кантора и специализира в областта на корпоративното и инвестиционното право.

Като сертифициран специалист по въпросите на инициативите „Новия път на коприната” и инициативата за партньорство между страните от Централна и Източна Европа и Китай „17+1”, Велинов консултира китайски и чуждестранни държавни агенции в областта на развитието на търговията и инвестициите помежду им.

Преподава инвестиционно и търговско право във водещи китайски университети като ECUPL, и е консултант по правни, инвестиционни и други международни въпроси на Шанхайската Медийна Група и Асоциацията на Китайските Туристически Журналисти (платформа, която свързва 600 медии из цял Китай с фокус туризъм, бизнес пътувания, изкуство и лайфстайл)./show.blitz.bg

Коментирай