Галин и Ася Капчикова се натискат в дискотека (СНИМКИ)

Галин и Ася Капчикова се натискат в дискотека (СНИМКИ)

Плеймейтката Ася капчикова и фолк звездата Галин подпалиха Мрежата с горещи снимки. Миньончето изненада фолкаджията като се появи с компания на негово участие в столичен клуб. Той веднага я забеляза и стана тя каквато стана! 

Ася Капчикова изпоти мрежата със задни части! (СНИМКА 18+)

Ася Капчикова бе забелязана да се забавлява в Eleven club, който се превърна като нейн втори дом. Наша проверка установи, че Ася е била на последните няколко участия на Галин във въпросния клуб. А от раздаването й по време на неговите изпълнения можем да заключим, че му е страшен фен. 

От сцената Галин веднага зърна сепарето й на ВИПА и буквално скочи и се запъти към нея. Тя го посрещна с топла прегръдка и страстна целувка. Двамата така се развихриха под кръшните звуци на неговите песни в допълнение с барабанчетата в заведението, че всички в клуба зяпнаха с отворена уста. 

Танците бързо минаха в по-еротични, двамата не спираха да търкат телата си едно в друго и видимо да се забавляват. Ако някой беше заснел клип в този момент, то със сигурност трябва да му се сложи червена точка и забранено за лица под 18 години. Има и снимков материал от вечерта, но той е далеч по-премерен изпълненията на тийнидолите./show.blitz.bg

Коментирай

ОнуФрий

ОнуФрий 18.04.2019 17:51

Тоя ГеЙ може ли да Ебе???

taka e

taka e 18.04.2019 19:00

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

fotini24

fotini24 19.04.2019 15:30

Аз не виждам от снимките хората да ги зяпат.Напълно безразлични са им и са ни.