Джулиана Гани стана DJ в Студентски град СНИМКИ

Джулиана Гани стана DJ в Студентски град СНИМКИ

Джулиана Гани стана диджей в култов клуб в Студентски град. Една от най-колоритните участнички в любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ показа завидни умения зад пулта и буквално взриви препълнената дискотека с микс от най-актуалните хитове в момента.

Джулката не изневери на стила си да бъде винаги секси и се появи в бледорозово бюстие и поличка, които бяха в тон с пулта й. В социалните мрежи пък коментираха, че на розовия й пулт би завидяла и Парис Хилтън, която, както е ясно, също влиза от години в ролята на звезден DJ.

Самата Джулиана сподели, че изключително много се е забавлявала. „Много ми хареса тази роля, нямам търпение отново да се кача на сцената. Много се забавлявахме, пяхме, танцувахме“, не крие емоцията си Гани.

Освен фенове на Гани, рожденици и други празнуващи, в клуба я аплодираха и плеяда от участници в друг формат на NOVA. На централно ВИП сепаре се бяха настанили участници от „Хелс китчън“, които вече са извън битката за голямата награда - Галин, Владимира, Лидия, Светла и др. Те се забавляваха от сърце и показаха, че са запазили топли отношения и след напускането на шоуто. Джулиана веднага побърза да ги поздрави и да ги покани при нея на сцената, а Галин дори си спечели подарък с танци./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай