Ето коя е новата Лейди България СНИМКИ

Ето коя е новата Лейди България СНИМКИ

Новата носителка на титлата Лейди България Свят се казва Калина Атанасова. Тя е на 20 г от София и е студентка специалност Медии и Журналистика в УНСС.

Титлата Лейди България Вселена бе присъдена на Биляна Димитрова на 30 години от София. Чернокосата красавица има опит като модел, занимава се професионално с танци и е любител на животните.

Лейди България Европа стана Диана Мандакова отново от София на 20. Диана е студент специалност Криминалистика във висше училище по сигурност и икономика.

Титлата Лейди България Интернешънъл бе дадена на Елвира Йорданова от град Русе на 26г. Студентка последна година право. В момента работи като брокер и хостеса в нощен клуб. В свободното си време кара такси. До седемнайстото издание на конкурса бяха допуснати 10 момичета.

Събитието се състоя в "Planeta by leven club". Финалистките дефилираха в три тура. В първи представиха пролетните тенденции в ежедневната мода на Бутик Джули Котюр. Във втори бяха облечени в спортните дрехи на Блес – Златка Райкова, а в последния с коктейлни и парти рокли на бутик Резерве.

Гласовете за победителкте дадоха миналогодишните носителки на титлата Лейди България в Лицето на Силвия Теодосиева, Карина Атанасова, Христина Красимирова, Лилия Билалова и Елизабет Методиева. В състава на журито бяха още участниците от един за друг Ивайло Герасимов и Христина, която се погрижи и за грима на момичетата.

Водещ на събитието бе Мисис Бтлгария Мариана Маринова. Темата на конкурса тази година бе здравословния начин на живот.  Голямата награда ваучер за естетични процедури на стойност 3000 лв бе предоставен от д-р Елит Кериимов./show.blitz.bg

 

Коментирай