logo

Ето какви кючеци върти Софи Маринова и как се забавлява ВИДЕО

Ето какви кючеци върти Софи Маринова и как се забавлява ВИДЕО

Софи Маринова се слави като фолк изпълнителката, която умее да вдигне всеки човек от масата и да накара да танцува и най-голямото "дърво". Самата тя се раздава и си купонясва на своите участия и то от сърце. 

На последното й участие в нощен клуб във Велико Търново тя поискала от диджея да й пусне един бърз кючек, който изиграла пред погледите на препълнената дискотека. Аплодисментите показват, че се е справила доста добре със задачата. 

Софи Маринова пред ШОУ за скандала с отнетия й апартамент от Весо Брадата

Без грам притеснение на клипчето се вижда как Софи се раздава на макс и предава това настроение и на гостите в заведението. Тя единствената певица, която с баладите си може да разплаче всеки човек, а с бързите си хитове да накара и умрелите да затанцуват. 

На Софи в момента й е много напрегнато, тъй като след броени дни ще прави бал на сина си Лоренцо, който тази година е абитуриент. Той е решил да продължи пътя на известната си майка и да се развива на музикалната сцена. Преди два дни е заснел чисто нов видеоклип, който ще презентира съвсем скоро./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 06.06.2021 8:41

Врти кючекааааааа.

Ели

Ели 06.06.2021 16:48

Нека да върти кючека!Вие какво искате книги ли да чете, английски ли да учи?!

Тя пък

Тя пък 06.06.2021 18:52

в най-българския град кючеци играе.Във В.Търново няма турци,няма роми

абе

абе 06.06.2021 19:49

дулсинеята да не е в здравния сфера че останах без халка

........па

........па 07.06.2021 11:08

Посетителите на такива места и слушатели на такава музика са убитаци.

dedobobi

dedobobi 08.06.2021 10:17

Това, което виждате и се кефят повечето млади хора, е заложено в планът Ран Ът за унищожението на България. Този план си действа бавно и методично. Това е!