Софи Маринова пред ШОУ за скандала с отнетия й апартамент от Весо Брадата

Софи Маринова пред ШОУ за скандала с отнетия й апартамент от Весо Брадата

В някои жълти медии се появи скандална новина, че мъжът до Ивайла Бакалова - Веселин Денков, известен още като Весо Брадата, е изхвърлил Софи Маринова на улицата.

Новината гласи, че гласовитата певица е взема кредит от бзинесмена, който не е успяла да погаси и той е взел апартамента й в родния град Етрополе. Дори се говори за физически натиск към длъжниците на Денков, а пари дал на Софи, за да обзаведе тузарския си апартамент в столичния квартал "Драгалевци". 

Наш репортер се свърза със Софи Маринова, за да научим повече подробности за ситуацията. Хванахме я да пътува и беше силно изненадана и шокирана от плъзналата информация. 

"Няма такова нещо! Пълни глупости пак пишат! Аз съм в приятелски отношения с Весо и Ивайло, често пея в тяхното заведение. Той е един сърцат човек, който наистина ми е помагал през годините. Кой ги измисля тези статии, които нямат нищо общо с действителността", гневи се Софка пред репортер на "ШОУ". 

Попитахме я какво се случва с апартамента й в Етропоел, за който се твърди, че е взет от кредиторите на Весо Брадата. "Апартаментът съм го подарила на брат ми, той живее сега там със ссемейството си", поясни Софи, с което опроверга поредния грозен слух с нейното име./show.blitz.bg

 

Коментирай

Тони

Тони 30.05.2021 13:44

Не ви ли е срам!!!Какви подвеждащи заглавия пишете!!! Нямащи нищо общо с написаното по-долу ... за да привличате внимание и , да ви четат...

ahmak

ahmak 31.05.2021 9:49

Това Софито е много възбуждащо маце, с тези оскубани вежди.

Атча

Атча 31.05.2021 12:54

пфууууу чи грозна вещица тъз - бляяяяк

Възмутена

Възмутена 31.05.2021 13:25

Стига вече - Софка,Бони, Фики или някой там!Аман!!!Що за интелект, що за журналистика???Срам нямате ли, деца нямате? Бездарна работа!!!Само глупости пишете!

Ввска

Ввска 31.05.2021 19:32

Софка лъже, взела е кредит, после Брадата ѝ взе апартамента, след което ѝ го продаде. Така си го плати тамън два пъти. Брадата е отврат.

Абе

Абе 01.06.2021 11:36

Тоа брадата да не е и той некой сиганин.