Джулиана Гани с рокля за 6 бона (СНИМКИ)

Джулиана Гани с рокля за 6 бона (СНИМКИ)

Вчера своя 28-и рожден ден отпразнува Джулиана Гани. Изненадите за нея заваляха една след друга още в навечерието на празника й с изненада от любимия й мъж. По-късно вечерта тя събра приятели в столична чалготека. 

Красивата пловдивчанка изненада гостите си с уникален тоалет с огромна цепка, която разкриваше дългите й и стегнати бедра. Наш репортер научи, че роклята е пристигнала чак от Париж и е с естествени щраусови пера. Стойността на това бижу е почти 6 бона.

В разгара на вечерта Джулиана смени дългата рокля с къса, за да й е по-удобно да се отдаде на бурни танци. Сред приятелкия й кръг се оказа устата журналистка Албена Вулева, която напоследък е станала голям почитател на чалга ритмите и все по-често може да бъде забелязана в такъв тип заведение. Антон Стефанов също уважи своята любимка, с която си станаха изключително близки по време на съжителството си във "ВИП Брадър". 

Джулиана била на седмото небе не само да види приятелите си на едно място, а и своя любим изпълнител Тони Стораро, който същата вечер имал участие в клуба. Човека глас не спря да я поздравява цяла вечер, а усмивката на Джулиана не слезе от лицето й през цялата вечер. 

Силиконката се засякла случайно и с певицата Бони, с която си имат приказка от години. Двете побързали да се щракнат за спомен, след което се отдали на наздравици и танци./show.blitz.bg

 

Коментирай

Тара

Тара 22.02.2019 14:42

циганката с рокля под наем,

Естет

Естет 23.02.2019 0:43

Що за парвенюшко парти ?!?! Колкото до роклята от щраусови пера...от възпитание ще се въздържа !