Джулиана Гани получи скъп подарък от гаджето си (СНИМКА)

Джулиана Гани получи скъп подарък от гаджето си (СНИМКА)

Подаръците за днешната рожденичка Джулиана Гани започнаха още от сутринта. Нейният приятел Илиян Найденов е надушил много добре от какво има нужда любимата му и успя да я изненада със скъпия подарък, който й направи в навечерието на празника й. 

Силиконовата красавица многократно е заявявала, че има музикално образование и 11 години се е занимавала с това. Може да свири отлично на пиано, но не го е правила скоро. Вече все по-често ще й се налага да засяда и да свири, тъй като нейният любим я изненада с много скъпо пиано с осем октави. 

Джулиана Гани се пусна чисто гола от спалнята (СНИМКА 18+)

Пловдивчанката не била на себе си от поднесената изненада и бързо седнала да изпробва клавишите. Подаръкът на Илиян не е никак случаен, тъй като е влюбен в нейните изпълнения и я предупредил, че иска всяка вечер преди лягане да му посвири малко на пианото. 

Тази вечер пловдивчанката ще отпразнува своите 28 години в компанията на свои приятели в столичен клуб. Сред поканените са и бившите й съквартиранти от двата сезона на "ВИП Брадър". Най-вероятно сред присъстващите ще бъдат журналистът Антон Стефанов, устата Албена Вулева, гримьорът Цецо Андреев, рапърът Лош МС и т.н./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Катя

Катя 21.02.2019 10:52

ох, вече ще спя спокойно, че тия цигани са щастливи

Lili

Lili 21.02.2019 14:41

stiga s tiq kurvi be blitz

555

555 22.02.2019 1:02

Стига тиражирахте върховната простащина на тези мангали.Как може да правите реклама на такива боклуци?!