Антон Стефанов се връща на екран

Антон Стефанов се връща на екран

Светският журналист Антон Стефанов си бе дал творческа пауза, след като затвориха списанието, на което бе главен редактор над 7 години. Като един типичен представител на зодия Козирог, той не може дълго да стои без работа. Мечтаната почивка се оказа не толкова примамлива за работохолик като него.

Светският звяр, пред който редица популярни личности са разкривали най-големите си тайни, се връща активно в журналистическия свят. В началото на март стартира ново телевизионно предаване в телевизия "Българе". Предаването, в което ще се изявява, е кръстено "Думи на деня". 

"Скъпи приятели, дойде време да ви разкрия, че ставам част от един нов проект - телевизия "Българе". Приех, защото ще водя предаване доста различно от тематиката, с която се занимавах през последните години. Стискайте ми палци", загатна Антон Стефанов пред своите приятели в социалните мрежи. 

Тони се слави като истински професионалист в бранша и заслужено е получил уважението на почти целия шоубизнес и не само. Успех в новото начинание му пожелаха Джулиана Гани, Златка Димитрова, Светослава Рудолф, Даниел Петканов, Луна и др./show.blitz.bg

Коментирай

Валери Станков

Валери Станков 22.02.2019 4:34

Нисък, боядисващ се, завистлив, комплексиращ и ляворезбован плазмодий !

йокин

йокин 22.02.2019 17:53

Като,прочетеш,кои са му пожелали,успех,всичко,ти е ясно.Особенно,де беше,де отива.