Цвети Радойчева събужда ”Спомен за любов” това лято ВИДЕО

Цвети Радойчева събужда ”Спомен за любов” това лято ВИДЕО

Цвети Радойчева дава сериозна заявка за нов хит това лято, като залага не само на въздействащи ориенталски мотиви, но и на мощна доза сексапил във видеото към новото си парче "Спомен за любов".

Парчето е съвместно с хитовия DJ Rossko и се характеризира с модерно, клубно звучене и въздействащи ориенталски мотиви. Фенове на изпълнителката вече признават в мрежата, че слушайки го, емоцията ги кара да потъват като в състояние на Нирвана.

Цвети Радойчева призна пред БЛИЦ: Никога не бих се продала за пари! СНИМКИ

Музиката на "Спомен за любов" е на DJ Rossko и Крум Георгиев, който е създател на един от най-големите хитове на Миро "Губя контрол", а текста е дело на талантливата Катя Маринова, която чрез красивия вокал на Цвети, разказва за една силна любовна, вече отминала, история, чийто спомен обаче, е все така жив.

Обрат! Цвети Радойчева се раздели с мъжа си СНИМКИ

Видеото е по идея на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Добромир Николов.

Историята се разиграва на каменни кариери, а след това в градска среда. Цвети Радойчева и моделът Йоан Бекирски влизат в ролите на момиче и момче, които си говорят без думи, само с очи, и потъват в спомените, които са преживели заедно. Душите им непрестанно се търсят, но така и не се намират, а любовта им остава изгарящ спомен.

Стилист на видеото е самата Цвети Радойчева, която не за първи път разпалва страстите, в случая с 4 сексапилни визии, атрактивен грим, дело на гримьорката Симона Недева и прическа от коафьора Лазар Бозуков./show.blitz.bg

Коментирай

Пепа

Пепа 22.06.2023 9:35

ууууу - че гнусна и мазна

12345

12345 06.07.2023 12:17

Вярва си жената.

Коце

Коце 06.07.2023 12:20

Предлагам 1000000 $ . Идвай да се е.вем