Обрат! Цвети Радойчева се раздели с мъжа си СНИМКИ

Обрат! Цвети Радойчева се раздели с мъжа си СНИМКИ

Наскоро Цвети Радойчева участва в "Черешката на тортата", където редом с кулинарните си шедьоври сподели една доста изненадваща новина.

Оказва се, че певицата се е разделила с бащата на 5-годишната си дъщеричка Ванеса. Причината обаче, не е свързана нито с изневяра, нито с ревност, както обикновено се случва. Изпълнителката сподели, че просто не се е чувствала подкрепяна и разбирана като жена. По думите й, когато изпаднала в нелека следродилна депресия, която включвала паник атаки и тревожни състояния, бащата на детето й се отнесъл с неразбиране към нея. Не говорел и не искал да споделят заедно за важните неща във връзката и възпитанието на дъщеричката им.

Цвети Радойчева изкушава с нов, горещ летен хит ВИДЕО

Във времето нещата били придружени и от голяма доза неуважение от негова страна, затова поп изпълнителката решила да сложи край на личните им взаимоотношения.

Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна "кифла"

Цвети Радойчева обаче, не страда за провалената си връзка, защото се е заела да твори нова музика. Съвсем скоро излезе и най-новата й авторска песен "Love in Sofia", по нейна музика, текст на Йордан Гергов, аранжимент Росен Стоев. Режисьор на атрактивното видео е Радина Миленчева, а проекта е осъществен с подкрепата на на Национален Фонд Култура. В песента Цвети разказва за любовта между двама влюбени, която пламва в София.

От известно време ангелогласната певица се изявява и като актриса и е безкрайно щастлива от новото си амплоа. Тя играе главна роля в постановката "Белият гарван " на режисьора Ивайло Спасов и заедно със своята колежка Цветелина Маринова разкриват истината за днешната реалност.

От септември Цвети Радойчева ще представи и свой мюзикъл, в който ще се превъплъщава в различни образи на български и чуждестранни певци./show.blitz.bg

Коментирай

простокиро

простокиро 05.07.2022 12:03

утре ще почнат да се разделят с мъжете си затова че гледат английското първенство по футбол, пачи недоклатени...

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 05.07.2022 13:08

Не е това причината чоджум-сърбежа и е дошъл в повече. Само дядо Асан ще и помогне-той ибе много.....

Tаня

Tаня 05.07.2022 13:48

Оффф,никой не може да им издържи на глезотиите..

Даа

Даа 05.07.2022 13:59

При Юлиан Вучков си призна, че е от ромски произход. Това обяснява нещата. Българин и ромка.....мисия невъзможна

Ковра

Ковра 05.07.2022 20:26

Коврата си е ковра! На снимката приличат на провинциално семейство с уклон към чалгата. И в Черешката беше ужасна!