logo

Юлиана Кънчева с покъртителни признания за сестра си! Оказа се, че тя системно е...

Юлиана Кънчева с покъртителни признания за сестра си! Оказа се, че тя системно е...

След скорошната драматична история със сестрата на Юлиана Кънчева, изхвърлена на улицата от нея и оставена без наследство, не закъсня и реакцията на самата топ моделка.

Това, което Юлиана Кънчева признава в интервю тези дни, не само, че ще предизвика много по-бурни реакции в социалните мрежи, но и със сигурност ще обърне и мнението на мнозина за нея.

Безумно! Юлиана Кънчева изхвърли сестра си на улицата и я докара до просешка тояга заради...

"Майка ми има два брака. Отгледа ни заедно с нашата баба. Полагаше грижи, стараеше се да не ни лишава от нищо. Дължим й всичко. Ние сме полусестри с Ирина. Нейната фамилия е Павлова. Тя е дете от втория брак на майка ми. Има си жив баща, който живее в Пловдив и брат и сестра по бащина линия. Не е толкова сама и бедна. Навремето бяхме близки. В последните 10 години обаче се влошиха отношенията ни. Не съм съдник, но тя избра лесен, паразитен начин на живот, който според мен не е правилен. За съжаление, започна много да пие. Тя е освидетелствана алкохоличка, имам документи за това", признава Кънчева в интервю за "Уикенд".

Оказва се, че сестрата на моделката всъщност не била толкова онеправдана, колкото внушава предходата история, базирана на нейната версия за случващото се, разбира се. "Започна да се събира с изключително лоши хора и компании, с разни наркомани, дилъри, рецидивисти, пияници и т.н. Страшна работа! В един момент престанахме да поддържаме контакт, единствено ни свързваше мама. След поредната си провалена връзка Ирина се прибра да живее в апартамента на майка ми. За въпросното жилище мама беше изтеглила кредит и си го изплащаше... Майка ми не беше съгласна, но нямаше как. Ирина се настани, взе си една стая и продължи да води отново своя паразитен и унищожителен начин на живот. Вкарваше хора в жилището, които оставаха седмици наред. Има пуснати дори жалби в полицията, съседите са свидетели. Ирина подложи майка ни на огромен стрес и невероятен тормоз", продължава с покъртителните си признания жената на Жоро Пентаграм.

От думите на Юлиана Кънчева пред изданието става ясно още, че тя никога не е гонила сестра си, даже напротив, позволила й е да живее в апартамента, който бил превърнат в сборище за алкохолици и наркомани, близо година, като през това време е изплащала по 1000 лева на месец за кредита. И й остават още 6 години, за да го изплати.

Освен това според Кънчева не е вярно, че сестра й е трудоустроена и инвалидизирана. "Имам неин документ, където пише, че е освидетелствана с цироза на черния дроб, причинена от пиенето. Алкохоличка е, но е работоспособна. Нека обърне внимание на здравето си и да престане да спекулира. Болестите й са единствено и само от пиене и наркотици. Трябва да си намери работа. Тя обаче чака готови пари, които да започне да харчи. Средствата от наемите не са чак толкова много, просто трябва и да се труди, както милиони други българи"./show.blitz.bg

Коментирай

nqkoi

nqkoi 10.03.2021 0:25

Taq obi4a kura mnogo

Даа

Даа 10.03.2021 8:39

Има такива хора...има търтеи и готованци

Съдиите

Съдиите 10.03.2021 23:43

Каквото и да ви казват,не ви казват цялата истина,каквото и да ви говорят,говорят ви всъщност за пари.Уви!