logo

Безумно! Юлияна Кънчева изхвърли сестра си на улицата и я докара до просешка тояга заради...

Безумно! Юлияна Кънчева изхвърли сестра си на улицата и я докара до просешка тояга заради...

Много тежки се оказаха отношенията между Юлияна Кънчева и сестра й Ирина. Топ моделът изуми всички с реакциите и отношението, които има към по-малката си сестра, която е бивш продавач-консултант в столичен магазин.

През 2019-та двете губят майка си и точно тази загуба ги противопоставя една срещу друга до такава степен, че картинката е чак грозна. Едва ли ще останете много изненадани да разберете, че повод за дрязгите между двете са имоти за милиони в центъра на София, които трябва някак да си поделят.

Напрежетието между Юлияна и Ирина ескалирало до такава степен, че двете са стигали дори и до физическа саморазправа. В спора между сестрите се намесил и известният дизайнер Жоро Пентаграма, който е съпруг на Юлияна, а от брака си с нея има 15- годишно момче. Пентаграма взел страната на жена си и дори заплашил с бой журналист от Нова телевизия, който имал желание да разследва сложната ситуация и да помогне на Ирина.

Жената била сигурна, че сестра й Юлиана Кънчева я е лишила от наследство с пълномощно, написано на летяща хартия, докато тя се е лекувала в две болници след тежка хирургическа операция, пише "Уикенд".

"Претърпях тежка операция на белите дробове – онкологична. Наложи се да се лекувам последователно в две болници - "Бургасмед" и "Софиямед". Когато се прибрах от болниците и последвалото лечение, ме очакваше неприятна изненада. Заварих врата на апартамента заключена, бравата - сменена, а дрехите ми бяха изхвърлени.

Обадих се на сестра ми, защото нямах представа за случилото се. След смъртта на майка ни нямам други роднини. Видяхме се с Юлияна. Тя ми показа някакво завещание, което според мен не е нотариално заверено, просто един лист хартия. Имам и свидетел – мой приятел беше с мен, когато това се случи. Завещанието и прехвърлянето на имотите е станало през 2017 г. Тогава майка ни още беше жива. Юлияна каза, че съм й причинила артрит, че двете не сме се разбирали, че не съм се грижела за нея, макар че живеехме заедно в един от апартаментите ни, който се намира на ул. "Осогово" 68.

Истината е, че не сме се карали – просто имахме възрастови различия на поколенията, както се казва. На ул. "Чипровци" 3 имаме къща. До там също достъпът ми е напълно отрязан. Семейството притежава още имоти в центъра, които отдава под наем, в това число и хостел близо до Женския пазар. Абсолютно всичко е прехвърлено на Юлияна, без аз изобщо да подозирам. Нямам идея кога може да е станало. В някои сгради участват братовчеди и сестра ми. Мен обаче ме няма никъде – все едно не съществувам!


Майка ни почина на 18 септември 2019 г. Може да се каже, че след кончината й започнаха проблемите със сестра ми. Бях в болницата, когато тя позвъни, за да каже, че мама си е отишла. Лекарите не ме пуснаха за погребението, защото бях с дренажи, с маркучи по гърба и трудно се движех. Излязох от здравните заведения половин човек, с инвалидна група. Върнах се в София в края на октомври и разбрах, че не мога да вляза в жилището ни. Това ме разби психически. Болката беше по-голяма от тази, която изпитвах след операциите.

Временно ме приюти един приятел, но не мога да живея с години при него. Трудоустроена съм и карам на инвалидна пенсия, плюс част от един наем. Изхранвам се с минимални пари, при условие, че семейството ми разполага с имоти за милиони", споделя пред изданието Ирина, която недоумява как може да бъде лишена от нещо, което й се полага по закон.

"Аз живя при приятел и трябва да напусна, защото идва дъщеря му. В уличен контейнер ли да ходя да спя? Как може да бъда лишена от това, което ми се полага по закон?", жалва се по-малката сестра, която прави проверка за състоянието на имотите и в Агенцията по вписванията. Оказало се, че всичко се води на името на Юлияна Кънчева. Изпадналата в безизходица 45-годишна жена се чудела как ще излезе от тази ситуация и дали ще успее да оспори завещанието. Пари за адвокат на този етап няма, освен това й роднините й постоянно я плашели, че отвори ли си устатата, ще я изкарат я алкохоличка, я наркоманка.

"Не искам да издавам лични тайни от живота на сестра ми. Не искам да я наричам с думи, каквито тя използва към мен. Не й завиждам. Нямам съпруг, но съм имала дълготрайни връзки. Не мога да имам деца по медицински причини. За мен Юлияна и племенника ми бяха всичко – единствените. Но явно вече нямам и тях. Звънях й по телефона. Тя ми отговори: "Аз не познавам такава". Искам да я помоля, да не бъде лош човек, да бъде сестра и християнка", с тъга в очите обобщава ситуацията по-малката сестра./show.blitz.bg

Коментирай

Запознат

Запознат 27.02.2021 10:35

Ирина е тежка алкохоличка и наркоманка от 20 години. Тези неща които ги разпространява са пълна лъжа. Тормозеше майка си като й водеше всякакви дилъри у тях и чак комшиите го знаем. Никой не се учудва че е лишена от наследство от майка й. А е болна от дрога и алкохол лъжкиня.

Desi

Desi 27.02.2021 10:39

Тази сестра има по закон запазен дял от наследството на майка си, от който никакво завещание не може да я лиши. Това би и го обяснил не само всеки адвокат, но и всеки студент по право. Странна история, добре би било да чуем и другата страна.

Симо

Симо 27.02.2021 11:30

Много често се срещат такива работи между родни братя и сестри. Това са кармични отношения, които за съжаление почти никой не успява да разреши адекватно и те си се точат и хранят адвокатите.

Възможно

Възможно 27.02.2021 14:32

Desi е права. Но не се знае какво се е случило със законно запазения й дял от наследството на майката. Може да го е заложила, продала, ипотекирала, загубила на покер и пр.