Юлиан Вергов гледа патици

Юлиан Вергов гледа патици

Секссимволът на Народния театър Юлиан Вергов гледа патици в новия онлайн минисериал „Фермата Пенелопе“.

В 11-те епизода с по 6-минутна продължителност актьорът си партнира с футболната съпруга Деница Стоянова. Снимките са протекли през есента в родопското село Долен.

Идеята на проекта е да пресъздаде по творчески начин една истинска история на ферма за патици - специална порода бяла пекинска патица, внесена от САЩ и отглеждана с много внимание изцяло в България.

Шок! Изнудват нагло Юлиан Вергов, искат му откуп за...

Юлиан Вергов рязко се състари, а причината е.... СНИМКА

Минисериалът ни пренася в носталгичната красота и позабравен уют на българското село, съживен от мириса на истинска храна, ароматни подправки, див дух и нашенски зевзеци. „Хората казват, че рекламите не работят, че ги дразнят и решават измислени проблеми. Цялата индустрия отдавна е загубила своя блясък и е станала досадна. Миналата година се видях с бивши колеги от много актуална рекламна агенция в Ню Йорк. Те бяха на същото мнение. Това вече беше лошо. Съвсем лошо. Тогава си пожелах да срещна клиент, който да ми даде свободата да направя нещо различно, в което вярвам. Нещо полезно и за хората, и за бранда. Е, срещнах го. И така се роди и идеята ми за “Фермата Пенелопе”, казва Мартина Солакова пред „Ева“, която е създател и режисьор на въпросната реклама сериал.

Освен Вергов и Стоянова във фермерското приключение, което се развива в родопското село Долен, се включват още Николай Зиколов, Александър Кенанов, Кольо Минчев, Гери Григорова, Жоро Петков, Елена Димитрова, Евгени Стефанов, Николай Сяров, Веселин Борисов, Марио Георгиев, Наско Камбуров и много други.

На премиерата на сериала Вергов даде и своята любима рецепта с патешко: „Патешко с мед, тя е любима и на героя ми Дони. Знам я отдавна, научих я в Германия преди въобще да се снима тоя сериал. Вкусна и хрупкава. Взимаш патицата, подсушаваш и я осоляваш. Запичам лимони на тиган, слага се и малко лавандула, с които напълвам патицата и я слагам на загрята фурна 150-180 градуса. Пече се около два часа и половина, като на всеки 10-15 минути я вадиш и обилно я мажеш с мед. Всичко се запича, а вътре остава много сочно“./show.blitz.bg

Коментирай