Веси Бонева и Ваня разкриха потресаващи подробности за смъртта на майка си

Веси Бонева и Ваня разкриха потресаващи подробности за смъртта на майка си

Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха потресаващи подробности за смъртта на майка им Венета. Припомняме, че в края на октомври 2022 г. жената сложи край на живота. Това почерни семейството й, а зад това тежко решение се крие междусъседски спор. 

Опечалените сестри за първи път говорят за проблемите, които са съсипали живота на тяхната майка, а също така и на още едно семейство. Смъртните случаи в къщата са три, а виновникът един. 

Оказва се, че Венета и съседите й на втория етаж имат спор с техен съсед, който закупил част от парцела до тях и направил магазин. Запознали да се събират шумни компании, а Венета няколко пъти правила устни молби това да се прекрати, след което стигнала до жалби в полицията, които разгневили собственика на имота. 

"Нашата мама не е сред нас, светла й памет. Тя беше жертва на психологическо насилие от съседски спор. Ние не искаме да продължаваме тази война, тя не е нашата", заявиха двете сестри в "Преди обед". 

"Майка ни беше страшно дисциплинирана жена, много отговорна. За нея семейството беше на първо място - да бъдем обгрижени. Тя си имаше своята общност във фризьорския салон, повдигаше духа на всеки, който сядаше на нейния стол. Това може да го потвърди всеки клиент. Срещата на трудност и неадекватната и неработеща система я сломи. Затова решихме да говорим", допълват те. 

Съседът сложил метална врата с ключ и дал такъв на съседите на Венета, като им забранил да пускат Венета и нейното семейство. 

"През последните два месеца рухна и вече имаше проблеми с нервите. Беше подложена на ужасен психически тормоз - поставяха умрели животни във въздуховода, за да мирише и да напомня на нещо гнило. Една вечер в салона е била заплашена и физически, тя има извадено медицинско, че е била стискана за гушата", казвта Ваня и Весела. 

"Решихме да дадем фризьорския салон под наем и водата беше спряна. Основният кран е в неговата част на имота, а на нас не ни се осигурява достъп", жалвате се сестрите, че спорът със съседът продължава и след смъртта на тяхната майка.  

"Г-жа Бонева подаде жалба в полицията и тогава се започна с поставянето на огради. Беше й взел и телефона, тъй като тя правела снимки. Дойде полиция и го помоли да върне телефона. Той сложи метална врата и ни даде ключове, като ни забрани да дадем такъв на Венета и неговото семейство. Сложи камери, за да следи дали тя ще минава през вратата.  Доколкото знам, той е работил в съдебната система, синът му  е прокурор и виждаме липса на справедливост. Който има повече връзки, той печели. След заплахите тя споделяше, че е загубила вяра в институциите и се чувства безсилна. Това не й се отрази добре", споделя съседката от горния етаж, която е била също жертва на недоброжелателния съсед. 

Жената се оплака, че след всички тези проблеми нейните родители са били силно притеснени и починали за кратък период от време, а самата тя отключила онкологично заболяване. 

От "Преди обед" се опитаха да се свържат със съседа Илия Елкин, но той категорично отказва коментар, тъй като в момента текат още две дела. Но пък заяви, че майката на Веси Бонева е имала психически проблеми. / show.blitz.bg

 

 

Коментирай

камери?

камери? 07.03.2023 17:19

трябвало е хора да си сложете камери и записвате всичко, как без свидетели и камери да се докаже, няма как