Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна СНИМКИ 18+

Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна СНИМКИ 18+

Цвети Радойчева се справи с един от най-неприятните проблеми, които присъстват в живота й всяка пролет, когато дърветата цъфнат и природата се изпълва с нов живот.

Поп певицата се бори от цели 10 години със сенната хрема, а неприятната алергия й причинява раздразнение на носа, подуване на очите и цялостен дискомфорт. Изпълнителката се "сдобива" с този проблем, докато кандидатства в Музикалната академия. Още тогава имала затруднено дишане и хрема, които й пречели много да пее.

Цвети Радойчева показа семейството си СНИМКИ

Първоначално красавицата си помислила, че е болна от грип, но впоследствие разбрала, че става дума за сенна хрема. За щастие успешно си взела всички изпити, дори била приета с отличие в класа на доц. Алис Боварян. Със сенната хрема и пристъпите заради нея обаче, така и не успявала да се справи, въпреки старанието си.

Цвети Радойчева с клип за жените, пострадали от домашно насилие ВИДЕО

Пробвала с медикаменти, хомеопатия, които моментно облекчавали неприятните симптоми, но не можели да разрешат един път завинаги проблема с алергията й. От 3 години насам изпълнителката променя изцяло начина си на хранене, изключва от менюто всички млечни продукти, а през периода на цъфтеж не се храни и с никакви тестени изделия, като по този начин преборва алергията.

Харизматичната певица се ръководи от специална програма на д-р Гайдурков и набляга най-вече на сурова храна, сурови ядки, сезонни плодове, зеленчуци, варива и морски дарове, като всеки ден в менюто й присъстват и поне 3 сурови жълтъка. Така успява хем да пребори сенната хрема, хем да поддържа фигура на модел.

Цвети Радойчева с нестандартен и скъп подарък към дъщеричката си... СНИМКИ

Чаровната изпълнителка споделя още, че именно живата храна й дава много енергия, поддържа духа, тялото й и с нея направо е забравила за умората, алергичните пристъпи, а  дори и за сезонните грипове, защото дори и да хване някой вирус, организма й се справя много по-бързо и лесно с него, тъй като живата храна подсилва максимално имунната й система./show.blitz.bg

Коментирай