logo

Шок! Нина Добрев спасява сестра си от лудница, защото... СНИМКА

Шок! Нина Добрев спасява сестра си от лудница, защото... СНИМКА

Канадската актриса с български корени Нина Добрев умее да привлича вниманието на широката общественост не само у нас, но и по света, но този път причината е повече от шокираща.

Чаровната актриса, която много скоро ще се завърне триумфално на малкия екран, вече приковава неудържимо интереса с начина, по който ще го направи.

Потрес! Нина Добрева се оплака, че е останала без... тоалетна хартия! СНИМКА

Звездата, която доби световна популярност с участието си в „Дневниците на вампира“, ще участва в поредицата Woman 99, а сред основните сюжетни линии ще бъде мисията й да спаси екранната си сестра от психиатрична болница.

Освен с игра пред камерата, Добрев подкрепя проекта и от позицията на продуцент. Сериалът е вдъхновен от едноименната книга на Гриър Макалистър.

"Важно е да разказваме истории за жени, които са написани от жени, реализирани на екрана от жени и предназначени за жени. Woman 99 изследва темата за менталните заболявания, неравноправието в обществото и несправедливостта", анонсира Нина.

Потрес! Нина Добрев лее екстаз от ваната... СНИМКА 18+

"Още от първия ни разговор за екранизирането на Woman 99, бях изненадана от ентусиазма, разсъжденията и страстта на Нина относно историята", споделя пред медии и писателката. Сериалът все още не е сключил договор за разпространение с някоя телевизия, пише "Монитор"./show.blitz.bg

Коментирай

Патриот

Патриот 02.08.2020 10:56

Тя не е българка. Какво от това ,че имала бълг.корен? Джон Атанасов и той имал бълг.корен, ама работил на времето за САЩ, а не за България. Така и не се научихте да вардите, уважавате и пазите българите, останали в държавата на Аспарух-България.

Alex

Alex 02.08.2020 12:09

Отново и отново тъпи заглавия с обяснения за някакви второкласни "актриси"!

SS-овец

SS-овец 03.08.2020 13:20

Какво ни занимавате с едно хо.мо.сексуа.лн.а п.ик.ла?Освен това тя дори не представлява България,а чужда страна,а и това е една второстепенна актриса,която от 2 години не е получавала роля.