logo

Горещо! Нина Добрев лее екстаз от ваната СНИМКА 18+

Горещо! Нина Добрев лее екстаз от ваната СНИМКА 18+

Канадската актриса с български корени Нина Добрев за пореден път привлече погледите неудържимо върху себе си в социалните мрежи, а гледката направо побърка мъжката аудитория.

Красавицата, която стриктно спазва принудителната социална изолация заради плъзналия из цял свят коронавирус, показа добро настроение и доста изкусителна картинка.

Нина Добрев отсвири България, а причината е смайваща СНИМКИ

Горещият кадър показва колко забавно си прекарва времето Нина, докато е във ваната и по-интересното в случая е кой е зад фотообектива. Феновете на актрисата от "Дневниците на вампира" направо пощуряха от видяното.

"Да си вземеш вана или да не си вземеш вана? Това е въпросът" (по Шекспир "Да бъдеш или да не бъдеш? Това е въпросът.) Но когато си в изолация, какво друго ти остава?", пък написа Добрев под снимката, за която става ясно, че е направена в Singita Lebombo Lodge в Южна Африка - едно от най-красивите места в света, където се намират някои от най-удивителните животни на планетата. Ложата се намира в Национален парк Крюгер./show.blitz.bg

 

Коментирай

дума

дума 25.03.2020 20:06

Въх и кое ли му е „горещото “ на кадъра?Сигурно водата във ваната! Одъртява нашето момиче Николинка,одъртява! Ако не се задоми сега после най-вероятно пак Слави Трифонов трябва да се жертва ,та за я спаси от сбабичосването! Ама и той горкия,като го гледам е втасал ,пръднал е в гащите„пича“!

electrofishing

electrofishing 26.03.2020 8:26

Така се почва първо снимки в банята после клип със свирки в банята и накрая никой не те помни