Разбра се колко струва годежният пръстен на Нора Шопова СНИМКА

Разбра се колко струва годежният пръстен на Нора Шопова СНИМКА

Обсебената от идеята да стане журналист Нора Шопова стяга сватба с милионер . Наскоро назначената в БНТ манекенка се сгоди преди дни за един от най-успешните адвокати у нас – Траян Косев. Според слуховете, на неговите доходи могат да завидят много борсови спекуланти от „Уолстрийт”.

Самата Нора се похвали с радостната вест, че мъжът, с когото живее под един покрив, най-после е решил да я направи почтена жена. Той поднесъл годежен пръстен като подарък за рождения ѝ ден.

Бижуто е изключително елегантно, с един-единствен диамант, който на пръв поглед изглежда около половин карат. Проверка на „Уикенд” показа, че цената на подобен пръстен е нищо за приходите на човек с кариера като на младия адвокат Косев – около 5000 лева.

Но както се вижда от снимката, именно това бижу е идеално за нежната ръка на бъдещата госпожа. Всеки по-голям камък или по-натруфен дизайн би стоял гротескно върху пръстите на слабичката Нора и е похвално, че любимият ѝ е показал вкус в избора, вместо да демонстрира платежоспособност.

Голяма промяна настъпи при Нора Шопова след като се махна от телевизията

Бъдещата булка не разкрива къде е било направено романтичното предложение. От снимките, които е показала, обаче става ясно, че е било на яхта. Траян е бил официално облечен в черен костюм, бяла риза и папийонка, докато годеницата е носела маратонки, доказвайки, че каквото и да облече или обуе, изглежда идеално.

Самата манекенка споделя, че благодарение на годежа е разбрала какво означава истинско щастие. И как не, след като ѝ предстои да се омъжи за един от най-богатите млади мъже в страната, който на всичкото отгоре изглежда добре и е изключително интелигентен?

Траян Косев се отличава с острия си ум още като студент в специалност „Право” на Университета за национално и световно стопанство в София. Преподавател от висшето училище му предлага да влезе в отбор по инвестиционно право, с който момчето се явява на международна олимпиада и взима награда, изпреварвайки дори представителите на Харвард. Това става преди 6 години.

Днес Траян може да се похвали, че е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас. С Нора са двойка от години. Запознават се още като студенти – манекенката също има диплома по право от УНСС, само че предпочита да работи на места, където красотата ѝ може да бъде забелязана.

Именно затова преди време решава да се насочи от модния подиум към телевизията вместо към адвокатската кантора. Първо става синоптичка в Нова тв, а след това е назначена като журналист в БНТ. Говори се, че междувременно е опитала да работи и като адвокат в кантората на мъжа си, но бързо се отказала.

Затова пък с готовност е приела да стане негова законна половинка, след като от години живее в дома му. Според слуховете, влюбените няма да бързат със сватбата. Искало им се тържеството да е възможно най-скоро, но плановете им се осуетяват заради проблемите около Ковид-19. Тъй като мечтаела за голямо парти с много гости, Нора била готова да изчака, колкото е необходимо.

Междувременно щяла да носи гордо годежния пръстен, посвещавайки се на усилено издирване на идеалната булчинска рокля.

Любопитна подробност около годежа на бившата синоптичка от Нова тв е, че нито една от колежките ѝ там не я поздрави в социалните мрежи нито за предложението за брак, нито за рождения ден. Възможно е да са го направили в лични съобщения или по телефона./show.blitz.bg

Коментирай

Шльоко

Шльоко 23.07.2020 15:04

Кой е направил пезевнлъка? Милионер не се лови току-така! Как се плаща таква сделка? В медиите се показва само лъскавата част на отношенията!

meoncito2

meoncito2 23.07.2020 16:17

За добро да е.Няма още година от смъртта на майка ѝ.

Виолета

Виолета 23.07.2020 16:28

Бари като става за журналистка, поне да си вземе сносен мъж. че да си я гледка! То за друго май не става!

Марпъл

Марпъл 23.07.2020 17:12

Дано поналее малко плът в семейния живот, че адвоката едва ли се мисли за куче, което ляга върху кокали.

Дайго Умехара

Дайго Умехара 24.07.2020 1:21

Косев, с твоите финансови възможности можеше да вземеш далеч по-готина златотърсачка... Ама свят широк, вкусове всякакви - човекът си харесва анорексичен тип жени явно.

zzz

zzz 24.07.2020 4:57

10 грама камъче ,форма princess доста евтинийка.