Бивша тв водеща се омъжва, показа пръстена... СНИМКИ

Бивша тв водеща се омъжва, показа пръстена... СНИМКИ

Още една тв водеща влиза в отбора на омъжените скоро, след като получи изящен пръстен, придружен с предложение за брак от любимия си навръх рождения си ден на 7.07.

Става дума едно от лицата на Нова телевизия, а понастоящем и на БНТ Нора Шопова, която в момента със сигурност изживява един от най-вълнуващите периоди в живота си.

Нора Шопова се пусна гола в мрежата СНИМКА 18+

Любимият на брюнетката Траян Косев я изненада неподозирано на личния й празник и в момента двамата са в трескава подготовка и планиране на най-важния ден в живота си.

Голяма промяна настъпи при Нора Шопова, след като се махна от телевизията

Очакваме Нора Шопова да блесне като истинска принцеса на сватбата си, тъй като, както е известно тя е световноизвестен модел. Дефилирала е и е позирала за най-известните брандове и списания в света, след което дълго време бе водеща на прогнозата за времето по Нова телевизия, а понастоящем работи в БНТ.

Трагедия! Нора Шопова загуби майка си

И докато ситуацията за нея в професионален план не е толкова успешна, то в личен е в пълен възход. Припомняме, че Нора Шопова се пробва като синоптичка в Нова тв, но не й се получи особено, след което претърпя провал и в ролята на водеща на предаването "Питай БНТ". В момента брюнетката води спортните новини на БНТ, въпреки че до момента няма нито ден трудов стаж като спортен журналист./show.blitz.bg

Коментирай

Лалугеров

Лалугеров 14.07.2020 9:20

Къде са и гърдите на тази жена ???

Шушана

Шушана 14.07.2020 11:37

Много грозна и противна.