Голяма промяна настъпи при Нора Шопова след като се махна от телевизията

Голяма промяна настъпи при Нора Шопова след като се махна от телевизията

Нора Шопова се сбогува с кариерата си на синоптичка и вече се развива в съвсем ново поприще.

Красивата моделка, която е магистър по „Право“, е била поканена в консултантската фирма на половинката си Траян Косев, където взима двойно по-голяма заплата от досега, пише "Галерия". 

Трагедия! Нора Шопова загуби майка си

Столични клюкари свързаха напускането на Нора Шопова с пререкания с колежката й Никол Станкулова. Всъщност двете са в прекрасни отношения, а решението на Нора било взето преди повече от половин година.

Красавицата нямала намерение да се задържа дълго в телевизията, тъй като искала да работи по специалността си. Половинката й Траян Косев отдавна й предлагал да започне в неговата фирма, но Нора отлагала промяната.

Гаджето й е съосновател на консултантска компания, занимаващи се с правни и бизнес услуги, и Нора предпочитала да започне в независима фирма, разказват нейни колеги. С времето обаче осъзнала, че трябва да натрупа опит, за да бъде забелязана от някоя от водещите компании у нас. Шопова вече е започнала работа при гаджето си и според запознати се справяла изненадващо добре./show.blitz.bg

Коментирай

Зрител

Зрител 25.01.2020 22:20

Никол Станкулова някой може ли да я търпи?Та тя и на екран дразни с високото самочувствие,без покритие.Колкото и пластични операции да си прави-НЕ СТАВА!Нямаш ли излъчване отвътре,студена и отблъскваща е.Да си ходи тя!!

Манчева

Манчева 25.01.2020 22:39

И на това му викате"красавица",нещо сте се сбъркали,отидете на очен лекар.

dgd

dgd 25.01.2020 22:58

баси и грозотиятa!

taq skumriika

taq skumriika 25.01.2020 23:42

ako mi padne 6te i obarna hastara 6te me iska vinagi

hhh

hhh 26.01.2020 0:42

ВИНАГИ КАТО Я ГЛЕДАМ - И МИ ПАДА КУРА .....

Зрител 2

Зрител 2 26.01.2020 10:09

И Нора и Никол са жестоко слаби , че от слабост са с бръчки по лицето още сега. Особено Никол на живо да я видите -- страшно е. Слаба и сбрачкана. А след години...