Племенницата на Стефан Данаилов с разтърсващи признания за него СНИМКИ

Племенницата на Стефан Данаилов с разтърсващи признания за него СНИМКИ

Стефан Данаилов си отиде от този свят преди 6 месеца след тежко боледуване, но спомените за него тепърва ще бликат един по един в близките и приятелите му. Наскоро племенницата му Росица Обрешкова разказа много емоционални моменти от живота на актьора.

"Той обичаше да казва на студентите си, че е важно да си добър човек. Винаги помагаше на хората. Често забравяше, че е помогнал. Живееше в идеята, че ще получи само това, което е дал", разказа тя пред bTV. И добави още: 

Ирен Кривошиева е неутешима след смъртта на голямата си любов Ламбо

"Не обичаше да съди, да се говори лошо за хора. Истински се радваше на успехите на колегите и приятелите си... Дълго време се пазеше от сцената. Аня Пенчева му занесе сцена от пиеса и тя му хареса. Така се върна отново".

Стефан Данаилов играе за 100 лв. на минута!

"Той засияваше на сцената - ще го запомня като лъч светлина", разкри още племенницата на Ламбо, която заедно с Петя Дикова готви документален филм за Мастъра.

"Сега, когато покрай сценария връщам толкова спомени, си обяснявам си защо той беше добър човек. Първо, той помагаше винаги, когато някой го потърсеше. Винаги забравяше, че е помогнал. Живееше в идеята, че ще получиш само това, което си дал.

Потрес! Притискат Стефан Данаилов заради пари!

Никога не съдеше хората и истински се радваше на успеха на другия", разказа още Обрешкова, като допълни, че до последно – дори и след травмата на крака му през лятото миналата година, той е искал да се завърне на сцената с думите: "Ако не стъпя на сцената, няма да проходя повече"./show.blitz.bg

Коментирай

Дани

Дани 27.05.2020 11:08

ВЕЛИК!

Мая

Мая 27.05.2020 19:11

Лека му пръст! Велик мъж и голям артист!