Ирен Кривошиева е неутешима след смъртта на голямата си любов Ламбо

Ирен Кривошиева е неутешима след смъртта на голямата си любов Ламбо

Актрисата Ирен Кривошиева е неутешима след новината за смъртта на Стефан Данаилов. Тя е първият човек, който научава тъжната вест, но отказва всякакви публични коментари. 

Точно в часа на смъртта, когато все още новината не бе оповестена в публичното пространство, Ирен изригна с доста странен статус във "Фейсбук" - "Какво е смъртта?", попита виртуалните си приятели тя. 

По-късно, когато се разбра от какво е провокиран този статус, опечелената актриса получи безброй съболезнования от близки и познати. А пред БЛИЦ нейни приятели разказаха, че в момента Ирен е неутешима и не спира да плаче. Тя никога не е крила, че Стефан е голямата й любов и след толкова години чувствата не са се изпарили. 

Кривошиева е жената, която дари Стефан със собствен биологичен син, който той призна в последствие. Голямата болка на Ирен е, че през всичките тези години Ламбо не погледна на нея като любима жена. В една от книгите си той разказва, че Аня Пенчева ще остане най-силната му тръпка. А за Ирен споделял пред приятели, че е мимолетна грешка в живота му, което мъчеше толкова години влюбената актриса. 

Наш репортер се опита да се свърже с актрисата, но тя не прие обажданията. Пред най-доверените си заявила, че не иска да говори с медиите по този въпрос и иска да я оставят сама в мъката си./show.blitz.bg

Коментирай