Не е за вярване какво реши Антон Хекимян, роднините му са в шок!

Не е за вярване какво реши Антон Хекимян, роднините му са в шок!

Водещият на предаването „Тази сутрин” по bTV Антон Хекимян толкова е разочарован от жените, че е решил да се задоми за своя стара любов на специалната дата 9.09.2019 г., ако дотогава не срещне сродната си душа, пише "Уикенд".

Миро си намери заместник на Галка от "Каризма" (ВИДЕО)

„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта. Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето. Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 9.09.2019 г. Така сме го решили и ще си изпълним обещанието. Ще бъдем точно като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в „Сватбата на най-добрия ми приятел”. Хората сигурно ще ми се смеят, но аз съм доказал, че съм човек на импулсивните решения”, категоричен е Антон“. 

34-годишният арменец дал обета преди няколко години, когато направил мил жест за своята приятелка, а тя не само, че не го оценила, но и го изоставила. Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я омилостиви като закачил огромен транспарант с надпис „Ани, обичам те, върни се!” на строежа срещу нейния блок. Първоначално девойката била шашната от гледката, а когато осъзнала, че посланието е за нея, много се ядосала. 

Бебето на Преслава показа изумителна дарба (СНИМКА)

Вместо да се зарадва на жеста, Ани грабнала телефона си и изпратила гневен есемес на Хекимян, в който написала „Върви на майната си, всичко свърши”. Антон бил жестоко обиден, че дори този изключително мил знак на внимание не трогнал бившата му приятелка. Той се заклел, че повече никога няма да прави подобна глупост заради жена. 

Накарах колежка от bTV да оформи надписа, а след това ходих да ми го изкарат на транспарант. Да не ви разказвам как съм го окачвал върху фасадата на строежа. Вместо да зарадвам бившата ми приятелка, тя ме обвини, че едва ли не я тормозя психически. Истината е, че до последно се борих за тази любов и много късно осъзнах колко е безсмислено цялото това упражнение”, разказва Хекимян. 

Шаш! Ето кого спаси Слави Трифонов от глад и мизерия! (СНИМКА)

След този трагико-комичен случай, той се затворил в себе си и дълго не допускал жена до сърцето си. Влюбването според Тони идвала само веднъж в живота на човек. Затова водещият не очаквал отново подобна изпепеляваща страст да зарази сърцето му. Следващата му любов с неговата колежка Василева Гръбчева също претърпя пълно фиаско и красивата блондинка го изостави в мига, когато всички очакваха да чуят Марша на Менделсон. Нейни колежки издават, че тя още била много влюбена в него и страдала от разлъката.

Коментирай

Въх, недей!

Въх, недей! 07.05.2019 18:51

Току виж половинката се появила година след сватбата. Да те питам кво ще правиш тогава!

Неда

Неда 08.05.2019 8:08

Браво на жената. Как е понасяла това нагло и арогантно мекотело? Аз лично помня бенатовица и него като циганолюбеци, справка Катуница.

дядо Каракоч

дядо Каракоч 08.05.2019 9:15

Вярно е,че стара любов ръжда не хваща,ама ...

Ванга

Ванга 09.05.2019 16:28

Не се знае с коя ще е по-щастлив, с тази която обича или със старата и верна приятелка. Любовта идва бързо и бързо си отива. Добре го е решил. Да действа, няма стар ерген да остане я. Симпатичен ми е,