Не е за вярване какво работи Мариана Векилска след телевизията

Не е за вярване какво работи Мариана Векилска след телевизията

Бившата тв звезда Мариана Векилска вече има тапия за кораб до 40 тона, а сега е взела и изпитите за плаване по Дунав и европейските реки.

Затова през септември й предстои круиз с клиенти из гръцките острови като помощник-капитан. "Гледам на това по-скоро като на интересно хоби. Имам да "изпия" много вода и вятър, докато стана истински капитан, защото това се случва в морето, а не само с изпити и тестове - те са основата, а опитът е решаващ", издаде тя. 

Мариана Векилска каза защо е напуснала телевизията и мисли ли да се връща

В момента тя кара курс и за йога инструктор и след година се надява да води практики и да вдъхновява и помага на другите и на себе си. Отскоро бившата тв звезда може да се похвали с нова работа в Националния военноисторически музей, където е главен експерт по международната дейност. Тя отговаря за събитията, които реализира музеят по света. В това число са и изложбите, които правят чуждестранните им партньори у нас, пише "Галерия".  


"Имам да уча много. Подадох си документите, явих се на конкурс за работата, одобриха ме и минах през три тура", обяснява тя. След като се прибра от Брюксел преди половин година, тв звездата се чудела как да продължи живота си. Дала си сметка, че е загубила страстта си към телевизията. В същото време имала желание да разказва истории за смислени хора и да вдъхновява зрителите. Затова обмисляла варианти за връщане на екран или работа зад кадър, но си дала сметка, че не държи това да се случи на всяка цена, а само ако наистина си струва и стане част от съдържателен и смислен телевизионен проект. 

Бомба! Мариана Векилска взриви с признание какво точно й се е случило в Брюксел... СНИМКИ

Тя се заела да разработва и провежда обучения по публични комуникации. "В момента водя песонални консултации и курсове за работни колективи на различни компании. Уча служителите на бизнес етикет, умения за презентиране, осъществяване на бизнес контакти, работа със социални меди... Тези обучения се превърнаха в моя страст и професия. Срещам се с много хора - те се учат от мен, аз от тях, а енергията, която обменяме, е градивна и вдъхновяваща", споделя Векилска./show.blitz.bg

Коментирай

tangat@abv.bg

[email protected] 23.07.2020 9:52

С 40 тона, дори за боцман не ставаш. Софийски езерни 40 тона. Виж, лодка за круиз в Панчаревското езеро, става. Колко йоги познавате, та ще ставате инструктор. Сигерно 4 - 5 упражнения от Хатха йога. А останалите 13 вида йаги.

1111

1111 23.07.2020 10:49

Тая беше мнооого глупава.

Stefka

Stefka 24.07.2020 20:16

Много от нас мили сънародници, все не успяват да преодолеят безмисленото тесногръдие и комплекс за малоценност, та за това винаги се крият под маската на негативизма. Браво Мариана и смело напред!

ужас!

ужас! 25.07.2020 1:35

още една оФца, която за нищо не става!

Бате Гойко

Бате Гойко 25.07.2020 10:38

Марианке,Марианке-разбит кораб си ти и животът ти!

ту туй ту онуй

ту туй ту онуй 25.07.2020 16:38

ту туй ту онуй и накрая -нищо....като вземат да се фукат туй направих онуй направих...а бе гледай си живота не ни интересуваш бе...

1708

1708 25.07.2020 23:22

и тая не знае на кой свят се намира. какво постоянно ни я натрапвате, като се вижда, че за нищо не става! аре у лево!