logo

Мариана Векилска каза защо е напуснала телевизията и мисли ли да се връща

Мариана Векилска каза защо е напуснала телевизията и мисли ли да се връща

Мариана Векилска се появи в конкурентната телевизия и обясни защо е напуснала медията преди повече от година. 

За първи журналистката говори открито за решението си да напусне екрана и да заживее в Брюксел, както и причините след година да се върне обратно в родината. Често я питат кога ще се върне в телевизията и тя реши да отговори на този очакван въпрос. 

"Телевизията е и си остава моя любов. Израснала съм с нея. Това е страст, тръпка. Но в един момент от живота човек си дава сметка, че иска да опита нови неща. Това не е импулсивно решение. Не знаеш докога си на този свят и трябва да опиташ повече неща", сподели Векилска пред Гала в "На кафе". 

Бомба! Мариана Векилска взриви с признание какво точно й се е случило в Брюксел... СНИМКИ

Мариана поясни, че в телевизията е минала през всички позиции и вече не е имала с какво да захрани любопитството си. Пред последните дни на работа в медията се шегувала с колегите, че само чистачка не е била И на шега поискала прахосмукачката от хигиенистката, за да се снима с нея и да почисти малко нюзрума. 

Тя признава, че никога не е имала желание да живее в Брюксел, но това е поредното доказателство, че човек "никога не трябва да казва никога". 

"С една позната си говорих, че искам ново амплоа и тя ми пусна документите в голяма организация в Брюксел. Имаше възможност и за НАТО. Мина цяла година и даже бях забравила, когато ми се обадиха и казаха, че до месец трябва да започна. Много бързо трябваше да взема това решение и тръгнах", обяснява тя. 

И допълва: "Исках да взема сина ми да учи там, защото има доста привилегии. Той е на 15 години и не пожела да дойде. Изкарах една година, тъкмо се установих и си дадох сметка, че не трябва да се отделям от сина си. Дъщеря ми учи в чужбина, но иска да се върне в България, тък иска да се развива". 

В момента Мариана Векилска се занимава с нещо ново - корпоративно обучение по публична комуникация. Учи хората как да общуват според бизнес етикета. Не изключва вариант да се върне в телевизията, но иска да е нещо, заради което наистина да си струва./ show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Дани

Дани 10.07.2020 13:33

От нея и чеп за зеле не става!

Мия

Мия 10.07.2020 14:20

Дъщеря и да се развива в България? Смешка.

Шамефане Тезакура

Шамефане Тезакура 10.07.2020 14:42

Минал пробния период и си я изпратили по живо, по здраво... Сега учи мутробизнесмени на бизнес етикет, баси майтапа...

Симеон, бившия ѝ мъж.

Симеон, бившия ѝ мъж. 10.07.2020 22:37

"Мариана поясни, че в телевизията е минала през всички позиции" То това е ясно, иначе кой ще държи това некадърно недоразумение там.

Зоро

Зоро 12.07.2020 9:29

Мале, колко е затлъстяла! Каква телевизия, какви 5 лева? Тя не трябва да се показва вече!