logo

Бомба! Мариана Векилска взриви с признание какво точно й се е случило в Брюксел... СНИМКИ

Бомба! Мариана Векилска взриви с признание какво точно й се е случило в Брюксел... СНИМКИ

Мариана Векилска най-накрая призна какво точно се е случило в Брюксел, за да се наложи да се върне толкова скоро обратно на родна земя, при положение че още след първоначалното си заминаване бе решила да се установи в белгийския град.

Тв водещата се впусна в доста неочаквани детайли за престоя си в Брюксел и всичко, през което е преминала най-вече в емоционален план, а последователите й в социалната мрежа останаха втрещени от разказа.

Изненада! Мариана Векилска се провали в Брюксел, върна се и вече ще е... СНИМКИ

"Никога не съм мечтала за кариера в европейските институции. Нито за "топло" местенце или висок пост. Брюксел не беше в списъка ми с желаните градове. Но преди малко повече от година реших да поема по новите пътеки, които изникват пред мен, и се озовах там. Прекалено за кратко сме на този свят, та да си позволяваме да тъпчем на място.

Затова подадох документи, извикаха ме на интервю и ми предложиха работа. Исках ново предизвикателство, нова среда, нови умения и ги намерих. Работата ми беше интересна и динамична, а изискванията към мен бяха високи – общувах и преговарях с големи клиенти, осъществявах проекти...

Никога не сте виждали Мариана Векилска така СНИМКА

Преоткрих бивши колеги – журналисти, – които работят в Брюксел, но носят топлината на дома. Не възнамерявах да оставам там трайно – нищо не е трайно, всичко се променя. Една година живях и работих в този град и го заобичах. Той ми даде точно това, от което имах нужда в онзи етап – да се видя ясно и да видя другите.

За хората научих, че навсякъде има и положителни, и отрицателни герои – болката им ги кара да вършат зло, великодушието – да са щедри и добронамерени. И тук, и там има и от двата типа. За себе си научих, че мога да се справя с всичко. И зная, че вие също можете", пише бившата половинка на Симеон Колев в личния си профил. И добави:

"Връщам се в България с нов ентусиазъм, за да бъда близо до децата си – така трябва и това искам – и за да продължа пътя, който вървя (вече извън телевизията) през това чудно приключение, наречено живот. Благодарна съм, че аз вземам решенията си, аз предприемам промените и аз първа правя крачките, които водят към тях – и в посока Брюксел, и в посока София. Не чакам стечението на обстоятелствата, а решавам и го правя. И смятам да продължавам така".

Като нова! Мариана Векилска се подмлади ВИДЕО

Припомняме, че Мариана Векилска и Симеон Колев се разделиха през 2018-та, след което тв водещата замина за Брюксел, където искаше да отвори чисто нова страница в живота си. Плановете й обаче, както изглежда, са се променили в движение. Сега тя има възможност да се грижи повече за сина си Момчил, чийто баща е именно Симеон Колев, както и за голямата си дъщеря, която наскоро се прибра в София, след успешно дипломиране в университета в Маастрихт. Неин баща е бившият футболист Георги Донков./show.blitz.bg

 

Коментирай

вера

вера 02.07.2020 14:19

Така е, когато не се реализираш според очакването

бай Ставри

бай Ставри 02.07.2020 14:38

Това не е развитие,моето момиче,а лутане в един разбит живот-два брака,две деца,без сериозна професия.....

вова

вова 02.07.2020 22:32

Мариянчето Векилска е известна върти-опашка. Меркантилна жена на 100%. Става за едното .!. , но за нещо по-сериозно.. 0 !

Владимир

Владимир 03.07.2020 10:30

Най-мразя тъпи обяснения! Но впрочем кой се интересува от тази елементарна жена?

Жена от село

Жена от село 03.07.2020 13:20

Коя сте и защо ни се обяснявате?!Кой го брига и защо се набутвате зорлем в хорските усти? Божеее какви хора? Само и само да ви приказват?! Чудна работа?!

КОКО

КОКО 03.07.2020 14:49

На някой да му стана ясно от " взривяващото признание" /от заглавието/ защо се върна в България ?

???

??? 03.07.2020 15:44

И аз не съм взривен!!! Защо ме лъжете! Надявах се на екшън, а то Марианини глезотии! Току- така от сладка работа не си тръгва човек!

ПОРА

ПОРА 03.07.2020 17:36

На запад проститутките са много по-млади и готини.просто и за това не става тая разпоретина.

НЕЛИ

НЕЛИ 03.07.2020 22:37

тази елементарна жена е за някой тъпанар с пари там ще стане

1708

1708 04.07.2020 0:55

ясно, не всеки става за емигрант. никой не се интересува там от нея. чистачките на къщи сигурно по-добре се реализират в чужбина.

Aman

Aman 04.07.2020 6:47

Развълнувах се! Обръщам се на другата страна

Бай Хуй

Бай Хуй 04.07.2020 6:53

Тази кифла е толкова куха,няма грам пълнеж,но има мания за величие и си мисли,че всички са в краката й ! Но те миришат !!!

Boliarin

Boliarin 04.07.2020 7:32

Някой негър и доразпрал терлика

Обоначвате нацията

Обоначвате нацията 04.07.2020 8:58

като обсъждате поредният боклук за да си напълните безсмислените репартажи.