Наталия Кобилкина разкри какво свързва секса с шофирането СНИМКИ

Наталия Кобилкина разкри какво свързва секса с шофирането СНИМКИ

Наталия Кобилкина напоследък дава мнение по всевъзможни теми, като, разбира се, не пропуска да го обвърже с любимата си тема за секса.

Руската сексоложка, която стана популярна за нула време в България със семинарите и дръзките си интимни съвети, и този път не изневерява на стила си да предизвиква въображението с думите си. Този път фокус стана... шофирането, което Кобилкина няма как да пропусне да не обвърже с добрите сексуални изживявания.

Наталия Кобилкина травмирана след смъртта на...

"Сравнението не е най-романтичното, но доста точно. Хората, които нямат право на управление (например), знаят само педала на газта, политат в идващата лента и разбиват колата. И когато излязат от "убитата" кола, веднага започват да обвиняват", пише Кобилкина.

Кобилкина издаде тайната на успеха си, оказа се, че е... СНИМКА

Сексоложката иска да обясни, че ако в една връзка не сте преминали през "школата за кормуване", няма да разберете как работи всичко, в какво сте различни и какво да правите по въпроса.

Наталия Кобилкина заприлича на порнозвезда СНИМКИ 18+

"Напълно разбирам жените, които не обичат да играят с една цеф, която едва ли може да се нарече секс! Рано или късно на един от партньорите ще му писне - изборът на заместители на удоволствието е огромен - като се започне от Интернет, завърши с изневяра и развод", споделя още Наталия и допълва:

Голяма лъжа за Наталия Кобилкина взриви мрежата СНИМКА

"Ако помислите, би било достатъчно просто да изучите малко техническата част (това не е срамно, а като цяло полезно)! И в крайна сметка може да откриете, че половинката ви е поредният извор на страст", завършва посланието си Наталия. А вие как мислите - има ли нещо общо между шофирането и секса? Споделете мнението си в коментарите!/show.blitz.bg