Голяма лъжа за Наталия Кобилкина взриви мрежата СНИМКА

Голяма лъжа за Наталия Кобилкина взриви мрежата СНИМКА

Откакто се премести да живее в Лондон със семейството си Наталия Кобилкина не спира да изумява социалните мрежи с всевъзможни признания и прояви.

Напоследък сексоложката, която не спира да ръси бисери за това как могат жените да накарат всеки мъж да полудее по тях и да им се подчини, прави всичко възможно, за да убеди аудиторията си, че има медицинско образование. Тя често се представя като "доктор Кобилкина".

Бившият на Кобилкина не иска вече семейство! Станах е монах!

Оказа се, че по образование амбициозната рускиня е психолог и действително е практикувала в болница, но това се е случило по време на студентските й години - и е било задължителен стаж по клинична психология. А на практика Кобилкина не е била никога лекар, нито се е занимавала с медицина, не крие и самата тя в публични изказвания.

Наталия Кобилкина изуми с 4-минутни тренировки за отслабване ВИДЕО

В последните месеци рускинята се опитва да пробие със семинарите си сред жените в Англия, но все още няма добър английски и не й се получава. Въпреки това тя не се отказва и нищо чудно думата "доктор", пришита към фамилията й, да е хитър опит за манипулация, с който се надява да привлече клиенти, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай

Ъхъ

Ъхъ 15.02.2021 20:54

Куха и нахална като всички рускини! Дали пък не си мисли, че някой ѝ вярва на глупостите?!

Рударов

Рударов 16.02.2021 9:48

Коби '' докторке'' ела да ти направя масаж на котето.белким се изка....ш...

Лалитка

Лалитка 16.02.2021 11:29

Няма по-неприятна жена!Твърде грозновата,нахална и лигава!

баста

баста 16.02.2021 21:49

Не ни занимавайте изобщо с двете мошеннички Катъркина и ЕнджитУ Касабие домъкнали се в България и пробутващи се най-нахално.

Биби

Биби 16.02.2021 23:57

Дано да си остане в Англия и да не се връща в Бг

Биби

Биби 16.02.2021 23:57

Дано да си остане в Англия и да не се връща в Бг