Кобилкина травмирана след смъртта на...

Кобилкина травмирана след смъртта на...

От Наталия Кобилкина сме свикнали да слушаме само вулгарни истории и препоръки за щастлив брак и най-вече пълноценен сексуален живот. 

Тези дни сексоложката изневери на себе си и се опита да разголи душата си с травма след смъртта на любимо същество. Макар да говори за трагедия и огромна мъка, Наталия го прави с някаква лекота и хората я обвиниха, че отново се опитва да си прави евтин пиар. 

Кобилкина се обяви за защитник на кучетата и обясни от къде идва таи нейна любов. Оказа се, че като малка е имала домашен любимец, който е починал и смъртта му е оставил вечен спомен. 

„Моята травма с кученца се случи когато бях на 8-10 години. Майка ни подари малко кученце пуделче Джери. Много го обичах! Той беше всичко за мен. Толкова го обичах и се гордеех с него. Обаче изпратиха ни на детски лагер, през цялото време мечтаех само да се върна при Джери. Когато се върнах... го нямаше.

Той почина от някаква болест. Бях ужасно нещастна, плачех цял ден и вечерта качих температура и се разболях. Бях седмица на легло и тъгувах за Джери. И тогава научих, че когато обичаш някой ставаш слаб и уязвим, ако го губиш това много боли. После имах още кучета, но всички умираха. В един момент нещо се пречупи в мен и спрях да изпитвам тази небесна любов към животинки. Не искам да се превързвам дълбоко за да не изпитвам болка ако загубя това създание. Гледам ги, но с едно спокойни чувства. Това е моята детска травма. А каква е твоята?“, пише в инстаграм Кобилкина./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

йхгхгхг

йхгхгхг 03.04.2021 23:38

Котенцето и нали е здраво, или е болно от венерическа болест?

препечена пържола

препечена пържола 04.04.2021 16:51

само един черен дълъг и дебел х.й за тая блядка