Миро: Живеех от чашка на чашка! СНИМКА

Миро: Живеех от чашка на чашка! СНИМКА

Близкото минало на Миро не е било никак розово, а за това потвърждава и самият изпълнител, който даде интервю тези дни в ефира на bTV. По време на разговора той призна колко силна е била зависимостта му към алкохола.

Толкова силна, че още щом отворел очи сутрин, посягал към него. А към днешна дата Миро с гордост отбелязва, че празнува третата годишнина от своята трезвеност.

След "Маскираният певец": Миро се щракна с Крисия и призна, че през цялото време двамата са... СНИМКА

"Сега имам повече спомени. Като казвах, че пия, имам предвид, че пиех много. Събуждах се с алкохол. Живеех от чашка на чашка", сподели изпълнителят на "Печат от моята душа".

По думите на Миро, в борбата с пристрастеността му към спиртните напитки му помогнала "по-висша сила", а след като престанал да разчита на алкохола за всичко, почувствал мигновено освобождение. И тази по-висша сила, както я описва, е и вдъхновението, с което създава музиката си.

Миро по стъпките на Благо Джизъса! Оскверни вековна статуя СНИМКА

Изпълнителят споделя, че понякога има чувството, че песните му са подарък от небето. Съвсем скоро той ще зарадва почитателите си с нови произведения. Ще го направи навръх 46-ия си рожден ден на 10 март, когато ще се появи и новия му албум./show.blitz.bg

Коментирай

васко кеца

васко кеца 05.02.2022 12:10

... и от тек на тек.

Рашко Дамаджанков

Рашко Дамаджанков 05.02.2022 16:28

Никой не може да пие като мен. Наздраве!

локо

локо 06.02.2022 0:22

и от линия на линия , то си е по-висша сила....