След "Маскираният певец": Миро се щракна с Крисия и призна, че през цялото време двамата са... СНИМКА

След "Маскираният певец": Миро се щракна с Крисия и призна, че през цялото време двамата са... СНИМКА

Поп звездата Миро бе сред участниците в третия сезон на "Маскираният певец" чиито финал бе в събота, а наградата грабна "Госпожицата" - певицата Виктория Георгиева. Миро се криеше зад маската на "Носорогът" и бе сред любимите участници и сочен за победител. 

Миро не успя да се пребори за победата и вероятно, защото бе разконспириран преди края на сезона. На финала на "Маскираният певец" се щракна за спомен с друг участник, който бил негов фаворит. И призна, че през цялото време двамата са били каравана до каравана, без да подозират за самоличността на другия. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRO (@miro.bg)

"След падането на маските в “Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях, (и мой фаворит) се оказа още по-милата и симпатична млада дама Крисия.
Почти 3 месеца каравана до каравана съжителстваха", призна Миро. 

Припомняме, че Крисия умело се криеше зад маската на "Гъбарко" и бе определен като най-веселият участник и любимец на малките деца. Първоначалните предположения бяха, че Михаела Маринова е влезнала в този костюм, но в последните седмици панелистите разконспирираха самоличността на Крисия и вероятно това я отдалечи от победа в шоуто и остана на второ място, както и на детската Евровизия, когато представи страната ни с "Детска планета"./show.blitz.bg

Коментирай

Paco

Paco 09.12.2021 16:43

Te sa se dumkali 3 meseca