Михаела Маринова призна голям страх в най-личната си изповед ВИДЕО

Михаела Маринова призна голям страх в най-личната си изповед ВИДЕО

Михаела Маринова най-накрая се престраши и сподели за страх, който дълги години е крила в душата си. Всъщност, докато го прави, поп певицата се изправи лице в лице и с други плашещи моменти.

Дни преди да направи гигантска "Стъпка напред" с дългоочаквания си дебютен албум, гласовитата изпълнителка стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до момента – "Страх от самота".

Михаела Маринова и Любо Киров с разтърсващи любовни признания ВИДЕО

Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров – Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.

Футболист заведе Михаела Маринова на романтика в Париж СНИМКИ

"Дълго време нямах смелостта да споделя "Страх от самота" със света, но започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх", казва Михаела Маринова.

Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела едвам преодолява страха си от високото. Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.

Михаела Маринова след "Маскираният певец": Подариха ми Оскар за най-добра лъжкиня

Дебютният албум на Михаела Маринова "Стъпка напред" излиза на 26.03. в дигитална версия и на CD. В него влизат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни./show.blitz.bg

Коментирай