logo

Калин Врачански с изненадващо признание за личния си живот, оказа се, че е...

Калин Врачански с изненадващо признание за личния си живот, оказа се, че е...

Калин Врачански рядко говори за личния си живот. По-точно - почти не го прави, а причината за това ще изненада мнозина, които са формирали доста по-различна представа за него от публичния му образ и най-вече от ролите на сцената и на екрана.

Актьорът неведнъж е споделял, че все още изпитва притеснение преди да излезе на сцената, но това са преодолява с времето. Съвсем друга е ситуацията обаче в личен план.

Изхвърлиха Калин Врачански от "Братя", а той се обиди и... СНИМКИ

"Преди да излезеш пред публика, се подготвяш дълго за ролята и така този страх се преодолява. Разбира се, притеснението преди премиера е по-голямо, защото всеки един актьор би искал да бъде харесан, не е сигурен дали си е свършил добре работата, дали хората ще я оценят", споделя звездата и допълва, че не е от хората, които открито споделят лични неща.

Хванаха Калин Врачански в крачка, вижте какво прави... СНИМКА

Ето с чия жена върти опасна любов Калин Врачански СНИМКА

"По-затворен човек съм. Фокусирам се единствено и само върху работата и смятам, че тя би трябвало да бъде интересна за хората, а не какъв е личният ми живот. Не смятам, че моят е кой знае колко по-интересен от този на всички останали", каза още Врачански, който обаче не крие, че има човек до себе си./show.blitz.bg

Коментирай